Neler Yeni

Bu VDSL modem alınır mı?

Başvuru formunda böyle bir şey bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Buradan modemi işaretlersem 2 farklı modem için satın alma seçenekleri çıkıyor

Bendede bu şekilde çıkıyor

Ekler

• Screenshot_2021-08-01-21-16-23-161_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-01-21-16-23-161_com.android.chrome.jpg
    379 KB · Hit: 32
Sizde neden çıkmadı bilmiyorum ama şu şekil yapalin modemi taksitle alın sizlere 5ghz destekli çok sağlam modem gönderirler halamın oğluna göndermişler taksitle almış oda faturaya ek çok sağlam modem cekim kalitesi vs

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Sizde neden çıkmadı bilmiyorum ama şu şekil yapalin modemi taksitle alın sizlere 5ghz destekli çok sağlam modem gönderirler halamın oğluna göndermişler taksitle almış oda faturaya ek çok sağlam modem cekim kalitesi vs
Hocam Keenetic Omni DSL önerisi geldi onu aldım.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhabalar sizin evinizde kullandığınız modem ve routerları söyleyebilir misiniz ?
Elimdeki bütçenin büyük bir kısmı internet faturasına gittiği için Modem-Router konusunda pek gelişmiş şeyler yapamıyorum.
Ana cihaz olarak Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Salonda bulunuyor ve evin geneline kablosuz-kablolu dağıtımı sağlıyor.
Odama iki kablo geliyor. Biri PC'nin direkt Omni DSL'e bağlanması için, diğeri Twitch yayınlarımda kablosuz bağlantıyla kullandığım IP Cam'in takılma-donma yapmaması için eski modemim olan Telekom cihazına gidiyor. TD-W9970v3 olsa gerek. Telefonuma da oradan internet sağlıyorum.
Kendi cihazlarımda bir sorun yok ama 5GHz'e geçmek iyi olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kaya
Elimdeki bütçenin büyük bir kısmı internet faturasına gittiği için Modem-Router konusunda pek gelişmiş şeyler yapamıyorum.
Ana cihaz olarak Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Salonda bulunuyor ve evin geneline kablosuz-kablolu dağıtımı sağlıyor.
Odama iki kablo geliyor. Biri PC'nin direkt Omni DSL'e bağlanması için, diğeri Twitch yayınlarımda kablosuz bağlantıyla kullandığım IP Cam'in takılma-donma yapmaması için eski modemim olan Telekom cihazına gidiyor. TD-W9970v3 olsa gerek. Telefonuma da oradan internet sağlıyorum.
Kendi cihazlarımda bir sorun yok ama 5GHz'e geçmek iyi olurdu.
Öncelikle detaylı cevabınız için teşekkürler.

Ben de VDSL bağlantıya geçeceğim için modem almayı planlıyorum. Aklımda Zyxel vmg3625 ve keenetic extra dsl modelleri var. Eğer satın alırsam Zyxel 385 TL ve keenetic 450 TL gibi fiyata mâl olacak sizce aradaki fiyat farkına değer mi ?

Keenetic düşünme sebebim yazılımının çok iyi olması(Zyxel'in yazılımı ise keenetic karşısında çok daha kötü) ama buna karşın Keenetic'in donanımı daha düşük ve gigabit port bulunmamakta sizce gigabit port ev kullanıcı için büyük bir fark yaratır mı ?

Sonuç olarak sizce hangi modemi seçmem benim açımdan daha iyi olur ? Fikrinizi merak ediyorum.

Netspeed altyapı sorgulama:

Ekler

• IMG_20210730_102554.jpg
    IMG_20210730_102554.jpg
    149.1 KB · Hit: 22

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Keenetic düşünme sebebim yazılımının çok iyi olması(Zyxel'in yazılımı ise keenetic karşısında çok daha kötü) ama buna karşın Keenetic'in donanımı daha düşük ve gigabit port bulunmamakta sizce gigabit port ev kullanıcı için büyük bir fark yaratır mı ?
Eğer 100Mbps ve üzeri kullanım yapmayacaksanız gigabit portların pek önemi kalmıyor.
Eğer arayüz ve özellik-seçenekler sizin için önemliyse Extra DSL alın derim. Arayüzün faydasını çok görüyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,306
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9