Neler Yeni

Bu videoyu nasıl indirebilirim ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşlar bu şarkıyı indirip wallpaper engine ile arkaplan yapmak istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum. bu videoyu nasıl indirebilirim veya herhangi bir şekilde indirip bana ulaştırabilir misiniz ?
(chrome kullanıyorum)

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
YouTube'dan 3. taraf siteleri veya yazılımları kullanarak video/ses indirmek yasal mı değil mi bilmiyorum, o yüzden bildiğim soruyu cevaplayamayacağım maalesef :(.

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
arkadaşlar bu şarkıyı indirip wallpaper engine ile arkaplan yapmak istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum. bu videoyu nasıl indirebilirim veya herhangi bir şekilde indirip bana ulaştırabilir misiniz ?
(chrome kullanıyorum)
MP4 converter var diye biliyorum o sitelere linki yapıştırıyorsun o çeviriyor.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MP4 converter var diye biliyorum o sitelere linki yapıştırıyorsun o çeviriyor.
o şekilde indirdim ama wp engine de video gözükmüyor bu sefer :p neyse genede teşekkürler yazanlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
o şekilde indirdim ama wp engine de video gözükmüyor bu sefer :p neyse genede teşekkürler yazanlara
Wallpaper engine o linki yapıştırmayı denediniz mi? öyle de oluyor diye biliyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wallpaper engine o linki yapıştırmayı denediniz mi? öyle de oluyor diye biliyorum.
denedim direkt arkaplana küçük ekranda youtube videosu açıyor kendin büyük ekrana falan alıroyrusn ahahshsdahhah hiç böyle beklemiyordum

Top Bottom