bence trojan ama kesinlikle zarar verici bişi gibi duruyor
pardon sıkıntı yok cheat engine miş gönlün rahat olsun cheat engine bişi yapmaz
Hocam anlamadım ki kaldıramıyorum dabence trojan ama kesinlikle zarar verici bişi gibi duruyor
pardon sıkıntı yok cheat engine miş gönlün rahat olsun cheat engine bişi yapmaz
büyük ihtimal ets 2 yada bi oyun parasını değiştircektin ve cheat engine kullandın demiHocam anlamadım ki kaldıramıyorubüyük
Kaldıramazmıyız yinede komplepardon sıkıntı yok cheat engine miş gönlün rahat olsun cheat engine bişi yapmaz
Cyberpunkda nitelik kasacaktımbüyük ihtimal ets 2 yada bi oyun parasını değiştircektin ve cheat engine kullandın demi
Cheat engine indirmişsin virüs olarak algılaması normal orada kocaman yazıyor cheatengine74 diye zaten virüs ne alaka?
Windows , Hileleri , 3. Parti yazılımlarını virüs olarak algılar zaten geneldeCheat engine indirmişsin virüs olarak algılaması normal orada kocaman yazıyor cheatengine74 diye zaten virüs ne alaka?![]()
Burada anlayacak bir şey yok kanka cheatengine yazıyor zaten dosya kısmında ?Kardeşim anlasam buraya konusunu açmam zaten demi
Hocam haklısında antivirüsten böyle uyarı verince virüs herhalde bu dedim 2. Fotoğrafta da bilinmeyen hesabı görünce nanay olduk herhalde dedimCheat engine indirmişsin virüs olarak algılaması normal orada kocaman yazıyor cheatengine74 diye zaten virüs ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows , Hileleri , 3. Parti yazılımlarını virüs olarak algılar zaten genelde
tm endişelenme bişey olmaz yinde kaldırcaksan cheat engine sil giderKaldıramazmıyız yinede komple
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyberpunkda nitelik kasacaktım![]()
Kurmadım ki hiç izin vermedi Windows indirdiğimi de sildim kaldırmak isteme sebebimde cs go valorant falan oynuyorum hesaplar ban yemesin diyetm endişelenme bişey olmaz yinde kaldırcaksan cheat engine sil gider