java yüklüd eğil sanırım java yükle ve psuyu değiş derim sistemini yakabilir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
GTA 5 açarken bu hataları aldım.Görev çubuğunda discord'un simgesi vardı.Soanra PC'ye windows güncellemesi yaptım.
Sistem;
RTX 2070
R5 3600X
TUF B450M-PRO
GAMEPOWER 650W 80 BRONZE
Hayır yüklü aslında.2021'de değiştirecem inş.java yüklüd eğil sanırım java yükle ve psuyu değiş derim sistemini yakabilir.
GTA 5'i soruyorsanız EPIC'ten.Oyunu nereden indirdin?
Oyunu dosyalarıyla alakalı bir şey olabilir mi ? İstersen bir doğrula dosyaları.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
GTA 5 açarken bu hataları aldım.Görev çubuğunda discord'un simgesi vardı.Soanra PC'ye windows güncellemesi yaptım.
Sistem;
RTX 2070
R5 3600X
TUF B450M-PRO
GAMEPOWER 650W 80 BRONZE
GTA 5 için mi?Oyunu dosyalarıyla alakalı bir şey olabilir mi ? İstersen bir doğrula dosyaları.
Bu hata mı?aynısı bendede var ama ben javayı açabiliyorum
Evet, GTA5'in dosyalarından bahsettim.GTA 5 için mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu hata mı?
Bu hata bendede çıkmıştı DİSCORD ile alakalı sil yükle düzelirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sistem;
RTX 2070
R5 3600X
TUF B450M-PRO
GAMEPOWER 650W 80 BRONZE
GTA 5 falan degil discordEvet, GTA5'in dosyalarından bahsettim.
Hı yani sıkıntı discord'da mı ?Bu hata bendede çıkmıştı DİSCORD ile alakalı sil yükle düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA 5 falan degil discord
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sistem;
RTX 2070
R5 3600X
TUF B450M-PRO
GAMEPOWER 650W 80 BRONZE
Hayır sorun olmaz bu videoda dedigini yap düzelir.Peki sorun yaşattı mı ileri zamanlarda?