Bu virüs şeysi doğru mudur?

İnstada hikayelerde dolaşıyordum. Baktım haftanın ücretsiz oyunları diye bir hikaye var. Bakıyım dedim oyunlar var. Ben genelde epic ve steam dışı beleş oyunları almıyorum bunu teyit etmek için linke tıkladım. Bu geldi ne kadar doğrudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Treyarch
Sakın basma basarsan virüs

@ElectriX ,

Attığım bağlantıya 1 defa tıklayınız. VirusTotal'a taratın diye bir şey söylemedim.

Sıkıntı olan şey telefonda (Appstore'da) Av yok

@ElectriX ,

Attığım bağlantıya 1 defa tıklayınız. VirusTotal'a taratın diye bir şey söylemedim.
Hmm tamam. Virüs yok yani? Sadece oltalama mı? Ya da linke tıklanma üzerinden para kazanmak mı? Çünkü bvcv diye bir site var kısaltma sitesi.

Bc Vc referal link kısaltma sitesi. Virüs yok diye bir şey söylemedim. Oltalama yöntemi ile zararlı yedirmeye çalışıyorlar.

İnstada hikayelerde dolaşıyordum. Baktım haftanın ücretsiz oyunları diye bir hikaye var. Bakıyım dedim oyunlar var. Ben genelde epic ve steam dışı beleş oyunları almıyorum bunu teyit etmek için linke tıkladım. Bu geldi ne kadar doğrudur?

@Treyarch
Sayfayı kapat gitsin. Bir de "yetişkin sitelerinden" yazmışlar 😂

@Treyarch
%28.1 yazmışlar bir de gülmekten öldüm 😂

@Treyarch
Bu site sıkıntılı.Linke tıklamamışsınızdır inşallah.

Telefonunuzda bir şey olduğunu zannetmiyorum. IOS cihazlara Jailbreak yapılmadığı müddetçe zararlı bulaşma ihtimali çok çok zor.

Geri