Resimleri neden sildinNeden hocam
Resimleri neden sildinNeden hocam
Temiz Kurulum yapsın gider Virüs birde windows 10 key alırsa tam iyi olur
Resimleri neden sildin
Malwarebytes indirin ve cihazın internet bağlantısını kesip tam tarama yapın.
resimleri sorun çıkmasın diye neden sildinki hocam Ne sıkıntı çıkabilirsorun çıkmasın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yorumları okuyun
resimleri sorun çıkmasın diye neden sildinki hocam Ne sıkıntı çıkabilir
resimleri sorun çıkmasın diye neden sildinki hocam Ne sıkıntı çıkabilir
Allah kurtarsın diyelim hocam yani işi zor arkdaşına söyle Böyle Giderse Cebinden çıkacak paralara Yansın diyebilirim Torrent Desteklemeyiz biz Ama dediğim gibi Usb format + Windows 10 Pro Key Herşeyi ÇözerHocam Kısacası arkadaşım torrent hastası windows crack öyle
Allah kurtarsın diyelim hocam yani işi zor arkdaşına söyle Böyle Giderse Cebinden çıkacak paralara Yansın diyebilirim Torrent Desteklemeyiz biz Ama dediğim gibi Usb format + Windows 10 Pro Key Herşeyi Çözer
Hocam tertemiz bir format atın ne var ne yok silsin. Sıfırdan Windows kursun, bütün işlerini torrent üzerinden hallediyorsa sıkıntı. Diyelim yaptı, virüsten de kurtuldu yine torrent kullanamaya devam ederse yapacak bir şey yok. Torrent her zaman risk demektir, orijinal ürün kullanmaya teşvik ettirin bence.
Ozaman Böyle Yaşamaya Mahkumlar Yani birgün birdaha Konu açıldığında Kimsede yardım etmez torrent olduğu için Torrenti Desteklemiyoruz ÇünküHocam usb olmadan kurulum olmaz mı
Hocam uyardım zaten kardeşide indiriyormuş
Ne sorunu çıkabilir ?sorun çıkmasın diye
Hocam yorumları okuyun
Hocam ben öyle diyince sus diyorlar siz boşverin yardım edin yeterOzaman Böyle Yaşamaya Mahkumlar Yani birgün birdaha Konu açıldığında Kimsede yardım etmez torrent olduğu için Torrenti Desteklemiyoruz Çünkü
Anlamadım ?Hocam ben öyle diyince sus diyorlar siz boşverin yardım edin yeter