Bu virüsler nelerdir

Malwarebytes indirin ve cihazın internet bağlantısını kesip tam tarama yapın.

resimleri sorun çıkmasın diye neden sildinki hocam Ne sıkıntı çıkabilir :D

Hocam Kısacası arkadaşım torrent hastası windows crack öyle
Post automatically merged:

resimleri sorun çıkmasın diye neden sildinki hocam Ne sıkıntı çıkabilir :D

Hocam windows 10 u kendi sitesinde iso olarak indirse öyle kuramaz mı ? direkt flash olmadan

Hocam Kısacası arkadaşım torrent hastası windows crack öyle
Allah kurtarsın diyelim hocam yani işi zor arkdaşına söyle Böyle Giderse Cebinden çıkacak paralara Yansın diyebilirim Torrent Desteklemeyiz biz Ama dediğim gibi Usb format + Windows 10 Pro Key Herşeyi Çözer

Hocam tertemiz bir format atın ne var ne yok silsin. Sıfırdan Windows kursun, bütün işlerini torrent üzerinden hallediyorsa sıkıntı. Diyelim yaptı, virüsten de kurtuldu yine torrent kullanamaya devam ederse yapacak bir şey yok. Torrent her zaman risk demektir, orijinal ürün kullanmaya teşvik ettirin bence.

Allah kurtarsın diyelim hocam yani işi zor arkdaşına söyle Böyle Giderse Cebinden çıkacak paralara Yansın diyebilirim Torrent Desteklemeyiz biz Ama dediğim gibi Usb format + Windows 10 Pro Key Herşeyi Çözer

Hocam usb olmadan kurulum olmaz mı

Hocam tertemiz bir format atın ne var ne yok silsin. Sıfırdan Windows kursun, bütün işlerini torrent üzerinden hallediyorsa sıkıntı. Diyelim yaptı, virüsten de kurtuldu yine torrent kullanamaya devam ederse yapacak bir şey yok. Torrent her zaman risk demektir, orijinal ürün kullanmaya teşvik ettirin bence.

Hocam uyardım zaten kardeşide indiriyormuş

Hocam usb olmadan kurulum olmaz mı

Hocam uyardım zaten kardeşide indiriyormuş
Ozaman Böyle Yaşamaya Mahkumlar Yani birgün birdaha Konu açıldığında Kimsede yardım etmez torrent olduğu için Torrenti Desteklemiyoruz Çünkü

Ozaman Böyle Yaşamaya Mahkumlar Yani birgün birdaha Konu açıldığında Kimsede yardım etmez torrent olduğu için Torrenti Desteklemiyoruz Çünkü
Hocam ben öyle diyince sus diyorlar siz boşverin yardım edin yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,550
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri