mehmetcelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Boot edemezsiniz çünkü MBR dosyanız trojen ile değiştirilmiş yani windowsun önyükleyicisi yerine trojenin önyükleyicisi geliyor geçmiş olsun :/ yeni diskiniz şimdiden hayırlı olsun lütfen o girdiğiniz yerlere tekrar girmeyin ve güvenilir olmayan kaynaklardan dosya download etmeyin.İyi forumlar arkadaşlar galiba sağlam bir trojen yedim bilgisayarı formatlamak istiyorum ama boot bile edemiyorum bu virüsü nasıl silerim
Yabancı bir kişi sözde telefonumu düzeltiyordu sonra böyle yapıp para istiyorSorması ayıp nereden ne yüklediniz de bu hale geldi?
Tekrar eskisi gibi yapamaz mıyız hocam win kurulum ekrani geliyor ama diske kurulumu yapmıyorbilgisayar kablo ile network'a bağlı ise derhal kesin ağınıza dahil olmasın. Ve kendinize yeni bir disk sipariş edin ardından temiz format usb'si ile kurulum yapın. Virüslü diskide network'e dahil olmayan bir bilgisayara takıp içerisinden alacağınız verileri alın yalnız antivirüs ile yapmanızı öneririm. Eğer ki önemli veriniz yoksa virüslü diski imha edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boot edemezsiniz çünkü MBR dosyanız trojen ile değiştirilmiş yani windowsun önyükleyicisi yerine trojenin önyükleyicisi geliyor geçmiş olsun :/ yeni diskiniz şimdiden hayırlı olsun lütfen o girdiğiniz yerlere tekrar girmeyin ve güvenilir olmayan kaynaklardan dosya download etmeyin.
ChatGPT böyle söylüyorİyi forumlar arkadaşlar galiba sağlam bir trojen yedim bilgisayarı formatlamak istiyorum ama boot bile edemiyorum bu virüsü nasıl silerim
sda doğru disk olduğundan emin olun! Yanlış disk tüm verilerinizi kalıcı olarak siler.
aşağıda arkadaşın dediğini disk onarmayı deneyip mbr kurtarmayı dene ama zaten hiç bir şekilde açamıyorsun k al bir tane disk geç uğraima gerekli verin yoksa diski imha et garanti çözğmYabancı bir kişi sözde telefonumu düzeltiyordu sonra böyle yapıp para istiyor
Tekrar eskisi gibi yapamaz mıyız hocam win kurulum ekrani geliyor ama diske kurulumu yapmıyor
Temiz kurulum yaptım sorun yok teşekkürleraşağıda arkadaşın dediğini disk onarmayı deneyip mbr kurtarmayı dene ama zaten hiç bir şekilde açamıyorsun k al bir tane disk geç uğraima gerekli verin yoksa diski imha et garanti çözğm
Yabancı bir kişi sözde telefonumu düzeltiyordu sonra böyle yapıp para istiyor
Tekrar eskisi gibi yapamaz mıyız hocam win kurulum ekrani geliyor ama diske kurulumu yapmıyor
Adama istediği parayı ödeseydin, bu kadar uğraşmazdın.