Bu yanağımda ki şiş mi başka bişey mi ?

halosir

80+
Reaksiyon skoru
15
Antibiyotik kullanıyorum şişin gitmesi için ve baya da gitti yanağımda ki sertlik vs kayboldu yavaş yavaş gitmeye başladı bugün ikinci gündeyim ilacın . Ama yanağımdaki o şişlik yuvarlak iken öyle bir şekile geldi ki korkmaya başladım bu yanağımda ki apse mi yoksa diş falan mı diye düşünmüyor değilim:( . Bu nedir ?

Antibiyotik kullanıyorum şişin gitmesi için ve baya da gitti yanağımda ki sertlik vs kayboldu yavaş yavaş gitmeye başladı bugün ikinci gündeyim ilacın . Ama yanağımdaki o şişlik yuvarlak iken öyle bir şekile geldi ki korkmaya başladım bu yanağımda ki apse mi yoksa diş falan mı diye düşünmüyor değilim:( . Bu nedir ?
Foto fln atmamışsınız bilemeyiz biz hem atsanız bile doktora görünmeniz daha mantıklı

ıııı biz nerden bilelim bunu anladım

Diş kaynaklı bile olabilir böyle tahmin yappmak imkansız

doktora gitsene olum iyice şey oldunuz ha

diş kaynaklıdır yüksek ihtimal canım kardeşim fakat doktor bile olsa aramızda görmeden muayene etmeden anlaşılmaz.

İnternet bir araştır, Kardeşim madem köydesin ilaki bir sağlık ocağı vardı oraya Bir git görün ileride büyük sıkıntıya yol açabilir allah korusun..

Doktor değilim kardeşim, ama tatlı ürünlerinden Bi mühted uzak kal " Dış Enfeksiyonu " ise senin için sorun olabilir bu daha çok..

bas yakıyı basss

Kardeşim köydeyim diyorum okuman yazman yok mu senin ? Ne vurdumduymaz umursamaz insansınız sizde bilmiyorsan cevap verme geç kardeşim .
ben de doktora git dedim köyde zincire mi vurdular seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa da gitmeyecem diyosan kimse sana görmeden tedavi sunamaz internette aratırsan da alakalı alakasız birçok şey çıkar ben sana en yaygın tanıyı söyliyim diş eti iltihaplanmasından dolayı küçük bir şişlik olmuş olabilir ama dışarıdan dokunmadan anlaşılmaz günde 2 3 kez tuzlu su ile çalkala ağzını eğer ağrı oluyorsa günde en fazla 6 saat aralıkla 2 adet olmak üzere dolorex kullan hem ağrıyı alır hem iltihaba karşı küçük bi etkisi olur. Ya da üşenme git doktora

antibiyotiği de kafana göre doktora gitmeden kullanma

ben de doktora git dedim köyde zincire mi vurdular seni

illa da gitmeyecem diyosan kimse sana görmeden tedavi sunamaz internette aratırsan da alakalı alakasız birçok şey çıkar ben sana en yaygın tanıyı söyliyim diş eti iltihaplanmasından dolayı küçük bir şişlik olmuş olabilir ama dışarıdan dokunmadan anlaşılmaz günde 2 3 kez tuzlu su ile çalkala ağzını eğer ağrı oluyorsa günde en fazla 6 saat aralıkla 2 adet olmak üzere dolorex kullan hem ağrıyı alır hem iltihaba karşı küçük bi etkisi olur. Ya da üşenme git doktora

antibiyotiği de kafana göre doktora gitmeden kullanma
Hocam dağ başında ben nereden bulayım doktoru gözünü seveyim ya. Size mesaj atmak için bile aşağıya iniyorum yavaş yavaş sonra geri çıkıyorum .

Bu arada bir kaç kişi baktı diş etinde bişey yok yanağında sivilce gibi bişey çıkıyor iltihap patlayacak sanırım diyor korkmaya başladım ben.

Bu halim benim ne olcak ya yanağımdan diş geliyor sanki

Geri