Bu yatırım mantığı yapılır mı? Yardımcı olabilir misiniz?

qartN

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba, yatırım için dolar almayı düşünüyordum fakat aklıma farklı bir fikir geldi. Binance üzerinden dolar alıp, bunu stake etmek istiyorum. Bu durum riskli midir? Hem dolardan hem de coinlerden bir kazancım olur mu? Fazla risk taşıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, yatırım için dolar almayı düşünüyordum fakat aklıma farklı bir fikir geldi. Binance üzerinden dolar alıp, bunu stake etmek istiyorum. Bu durum riskli midir? Hem dolardan hem de coinlerden bir kazancım olur mu? Fazla risk taşıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?
Coin stake etmek riskli çünkü coinler hızlı bi şekilde düşüp artabiliyor. Ama dolar stake etmek bildiğimiz dolar faizi gibi ama oranları çok düşük getiri olarak.

Selam. Dolar bir yatırım aracı değildir. Doların bile yıllık yüzde 3 enflasyonu var. İkincisi Ust-Luna krizi. Dijital doların nasıl düştüğünü gördük. Stake edilebilir ancak yatırım olmaz. Ytd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Btc yüzde 10 düştü mü altcoinler yüzde 30-40 artık Allah ne verdiyse düşüyor. Altcoinlere x/Btc olarak bir bakın. Eth/Btc ;Btc.d Total grafikleri de önemli. Gene YTD

Geri