Bu Yaz Evde Kütle Kazanmak İstiyorum

Msnxx

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar herkese hocalarım. Yaşım 16 Boyum 1.79 cm kilom ise 64,5. Bir sorum var. Daha önce hiç bir spor geçmişim yok sadece arada bir şınav çekerim o kadar. Bu yaz boşum ve evde de canım sıkılıyor zaten. Bir sorum olacaktı. Bu 3 aylık süreçte en iyi şekilde nasıl kütle kazanırım ? Amacım biraz kilomu oturtmak hacim ve şekil kazanmak olucak. Spor salonuna gitmeyi düşünmüyorum ancak dambıl vs. gibi ucuz spor aletleri alabilirim. Her Türlü tavsiyenize açığım.

Bu yaz senin için mükemmel bir zaman olabilir dostum. En iyi şekilde faydalanmaya bak. Forumdaki bilgili hocalarım sana yardımcı olacaklardır.

Merhabalar herkese hocalarım. Yaşım 16 Boyum 1.79 cm kilom ise 64,5. Bir sorum var. Daha önce hiç bir spor geçmişim yok sadece arada bir şınav çekerim o kadar. Bu yaz boşum ve evde de canım sıkılıyor zaten. Bir sorum olacaktı. Bu 3 aylık süreçte en iyi şekilde nasıl kütle kazanırım ? Amacım biraz kilomu oturtmak hacim ve şekil kazanmak olucak. Spor salonuna gitmeyi düşünmüyorum ancak dambıl vs. gibi ucuz spor aletleri alabilirim. Her Türlü tavsiyenize açığım.
Spor salonuna gitmemenin nedeni nedir?
İmkanın varsa gitmen çok daha etkili olacaktır.
25kg lik direnc bandi ve kilo eklenebilen dandik dumbellerdan 1 cift alırsan güzel olur.

Spor salonuna gitmemenin nedeni nedir?
İmkanın varsa gitmen çok daha etkili olacaktır.
25kg lik direnc bandi ve kilo eklenebilen dandik dumbellerdan 1 cift alırsan güzel olur.
Hocam düzenli olarak devam edebilecek bir birey değilim gün içinde sürekli işim çıkıyor veyahut kendi üzüm ve zeytin bahçemize yardıma gidiyorum.Peki nasıl bir rutin izlemeliyim ?

Hocam düzenli olarak devam edebilecek bir birey değilim gün içinde sürekli işim çıkıyor veyahut kendi üzüm ve zeytin bahçemize yardıma gidiyorum.Peki nasıl bir rutin izlemeliyim ?
Barfiks barım varsa etkili oluyor.
DUmbel alırsan eğer instagram da Alp Gürdağ abi var içeriklerine göz atmanı çnetirim.

Barfiks barım varsa etkili oluyor.
DUmbel alırsan eğer instagram da Alp Gürdağ abi var içeriklerine göz atmanı çnetirim.
Hocam kapı aralıklarına takılanlar var ya onlardan almayı düşünüyorum. Etkili olur mu ancak şöyle bir problem var elimle kapının en ucuna kadar yetişebiliyorum.

Kapı aralarına takılanlar hakkında fikrim yok.
İlk başta omuz genişlipinde çalışsanız yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri