İ3 8 GB 4/4 ram HD Radeon 5550 ekran kartı 240 GB SSD ilk çıktığında almıştım bu yani
En yüksek gtx 1050 alıp yola devam edebilirsiniz sanırsam en düşükte r7 240 almanızı tavsiye ederim nvidianın gt serisini önermiyorumİlk nesil
İrtibatta olalım eren ? @Abdullah Hacıgül bişey patlatirsa çok iyi olur )))Yazı bekle bende yazın alıcam pc yi
Tabi ikinci el olarak söyledim şimdi gtx 1050 ye 1000 tl verme 500 tl ver ikinci eline bak yazı bekle bende yatırımı yaza yapacağım yazın asker giden tatile çıkan sistemini yenilen çok oluyor fiyatları uygun yazıyorlarYardımın için sağol dostum
2. El araştırayım yani öyle mi ? (Yazın)Tabi ikinci el olarak söyledim şimdi gtx 1050 ye 1000 tl verme 500 tl ver ikinci eline bak yazı bekle bende yatırımı yaza yapacağım yazın asker giden tatile çıkan sistemini yenilen çok oluyor fiyatları uygun yazıyorlar
Bence şu günlerde yeni bir bilgisayar almak mantıklı değil. Dolar çok fazla eskiden 4000-4500 TL olan sistem şimdi 5500 TL civarı.Zaten virüs var yarına çıkabileceğimiz belli değil.Günümüzde 5000-6000₺ lik bir bilgisayar toplamak mantıklı mı sizce ?
Tamamİrtibatta olalım eren ? @Abdullah Hacıgül bişey patlatirsa çok iyi olur )))
2.el alırkende dikkat et modlanmışlara dikkat ve en az 1 saat testini yap yazı bekle derim indirimler felan uçuşuyor derim en azından ben öyle yapacağım2. El araştırayım yani öyle mi ? (Yazın)