Benim tavsiyem eğer çok acilse idare eder bir sistem toplayıp yaz piyasasını beklemek olacaktır evet dolar 6.55 den uçup gidiyor ama yazın kış piyasasına göre daha sağlıklı olacaktırGünümüzde 5000-6000₺ lik bir bilgisayar toplamak mantıklı mı sizce ?
Şu an elimde bir PC var ama 10 yıllık he 10 yıllık diye oynanmaz mı oynanıyor ama nasıl dersen zar zor (i3)Benim tavsiyem eğer çok acilse idare eder bir sistem toplayıp yaz piyasasını beklemek olacaktır evet dolar 6.55 den uçup gidiyor ama yazın kış piyasasına göre daha sağlıklı olacaktır
İndirim kovalamaktan artık yoruldum ve hani şimdi toplasam yani uzun ömürlü bişey toplucam yazın fiyatı düşerse elbet üzecektirindirim kapılabilirse anca şu şartlarda mümkün oldukça almamak mantıklı
Dolar hiç belli olmaz be kanka yani düşebilir benceen geç haziran ayında i10 serisinin çıkması bekleniyor i10 çıkınca haliyle fiyatlar düşer diye düşünüyorum ama dolar da sürekli yükseliyor yükselmeye devam edecek gibi eğer aşırı pc ihtiyacın yoksa, pc alacağın 5000-6000₺ yi dolara yatır eğer ileride dolar yükselirse parça fiyatı da yükselicek 5000 e alacağın kasa 7000 olacak ama senin elindeki dolar da arttığı için zarar etmezsin
aynen salgından dolayı üretimler durdu dolar fırladı elden olan ürünlerde şuanlık ederinden pahalı fiyata gidiyorSıkıntılardayız desene
Yaratıcı olup ölüyü diriltmen gerekir eğer mezara girmemişse sistemin nedieŞu an elimde bir PC var ama 10 yıllık he 10 yıllık diye oynanmaz mı oynanıyor ama nasıl dersen zar zor (i3)