Neler Yeni

Bu zamanda sistem toplanır mı

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Erdem çay
Alma diyene bakma şuan ucuz. He sistem düşer kampanyalı dersen o ayrı.

Bizim server baya çekişmeli çünkü yarın ne olacağı belli değil.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Onur
Türkiye gibi ülkelerde herhangi bir üründe alacağınızı ne kadar erken alırsanız o kadar mantıklı. Bir kere çıkan fiyat asla geri düşmez. (Ha kampanya olur firma indirim yapar o ayrı o firmanın bileceği iş şansınıza kalmış)
Buna ekonomide Frontloading of Demand denir. Bu durumda enflasyon yüksekliğinden sıcak para akışı inanılmaz boyutlara çıkar çünkü insanlar bunun bilinciyle alışverişe yönelir hatta büyüme dahi gözlemlenebilir bu sebeple.
Kısacası Trde 2008 den beri neyi ne kadar erken alırsanız o kadar kardasınızdır. Bu alınır mı şu alınır mı diye sormaya gerek yok

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Volkan
1 hafta oncesıne kadar ıtopyadakı vok serısı bılgısayara nıyetlendım 4k zam yedı sızce dolar duser mı bekleyeyım mı ne yapmalıyım nasıl bır yol ızlemelıyıım
sen toplama knk 2 haftaya 20k lık şeyi 25 e alırsın

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Emre Altun
Dostum 5 sene pc mi toplanirmis. Ne 5 senesi. Alcaksan al
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yani hocam
Kardes adam diyor ki bugun de almazsan yarin yine zam gelcek diyor bir 5 sene daha beklersin diyor :D ahaha

fuurqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
Dostum 5 sene pc mi toplanirmis. Ne 5 senesi. Alcaksan al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardes adam diyor ki bugun de almazsan yarin yine zam gelcek diyor bir 5 sene daha beklersin diyor :D ahaha
reis alacagım gun zam gelıyor 32 denkledım sımdı 36 denklemeye calısıcam yıldım ya

Top Bottom