buff güvenilir mi? (sisteme zarar verir mi?)

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
valorant oynarayark para kazanma istiyorum hiç değilse arkada dursun bari oynadığım vakit bir şey kazaniyim boş boş oynamiyim. internette buff diye bir şey duydum. güvenilir mi? fps düşürür mü? ve son olarak sisteme zarar verir mi?

Evet güvenilir bir uygulama.
sisteme zarar vereceğini düşünmüyorum. indirir indirmez malwarebytes ile taratın.

Buff valorant ile anlaşmalı virüs falan yok milyonlarca kişi kullanıyo
1-2 fps düşürür max

şunuda belirteyim 2 ay'da 1 skin fln alırsın bu arada, ben üşenirim giderim para biriktiririm öyle alırım ama sen bilirsin.

Hayır. ama kullanmayı düşünüyorum. RP alırım belki biraz. lolde skin fln alırım.
bende 900 vp ye fln fallout, residnent evil fln veriyor. yada 500 vp ye oyun almak için kodlar alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır. ama kullanmayı düşünüyorum. RP alırım belki biraz. lolde skin fln alırım.
hocam indirmeyin kesinlikle az önce indirdim C diski 70.5 gb idibirde 68 oldu sayfayı yenile dedikçe 0.1 azaldı hafıza 65 e kadar düştü dayanamadım sildim düzeldi şuan virüs testi yapıyorum.

Son düzenleme:
Öyle bir olayı yok. arkada bir şey indirdiği için oluyordur. Overwolftaki uygulamalar virüslü değil bildiğim kadarıyla. bu da overwolftaymış.

Geri