Neler Yeni

Öneri Bugün açıklanacak yeni ekonomi planları

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Yaz aylarında Dolar hep duraklar. Sonbahar, Kış aylarında yine fırlar. Bu hep böyle. Çünkü yazın Turist kaynıyor ve hepsi döviz bozuyor. Kimse pahalıdan döviz almak istemez. Bankalar kur'u düşük tutar. Kışın da bize pahalıya satar.

SadeceSeyf

80+ Gold
Yaz aylarında Dolar hep duraklar. Sonbahar, Kış aylarında yine fırlar. Bu hep böyle. Çünkü yazın Turist kaynıyor ve hepsi döviz bozuyor. Kimse pahalıdan döviz almak istemez. Bankalar kur'u düşük tutar. Kışın da bize pahalıya satar.
Bugüne kadar bu kadar kötü bir olay yaşadınız mı ? Şuan ki durum içler acısı. Elektrık su doğalaz 1400 TL yi bulacak.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bugüne kadar bu kadar kötü bir olay yaşadınız mı ? Şuan ki durum içler acısı. Elektrık su doğalaz 1400 TL yi bulacak.
1990 lı yıllar hep böyle geçti. Daha önceleri daha da betermiş. Ben yaşamadım. Çünkü döviz de yoktu. Süleyman Demirel isimli şahısın meşhur sözleri vardı. 25 Cent'e muhtacız, veya Petrol vardı da ben mi içtim gibi.

SadeceSeyf

80+ Gold
1990 lı yıllar hep böyle geçti. Daha önceleri daha da betermiş. Ben yaşamadım. Çünkü döviz de yoktu. Süleyman Demirel isimli şahısın meşhur sözleri vardı. 25 Cent'e muhtacız, veya Petrol vardı da ben mi içtim gibi.
O dönemde yaşamıyoruz hocam ya önümüze bakalım lütfen

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sorun daha büyük. Tehlike daha büyük kendi iyiliğiniz ve ülkenin iyiliği için durumun mahiyetini anlamak için şu videoyu izlemelisiniz. Dünyayı okumadıktan sonra içeriye yön vermek anlamsızdır. Şu parti bu parti zamanı değil ülkemize sahip çıkma zamanıdır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yandık desene kısa süreli düşüş olsa bile acayip ivme alacak dolar

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Faiz sebep enflasyon sonuç diyen bir kesimin planlarını tahmin etmeye bile gerek yok yine faiz oranlarını düşürecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,847
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom