- Konu Sahibi Konu Sahibi
çıkarttım hocamıslemcı sogutucusu nerde
çıkarttım hocamıslemcı sogutucusu nerde
takıp denedınızmıçıkarttım hocam
evet şimdi hdmi kablosu buldum anakartta mı takmam gerekiyor onboardı denemek için?takıp denedınızmı
anakarta takın ıslemcı nedırevet şimdi hdmi kablosu buldum anakartta mı takmam gerekiyor onboardı denemek için?
anakarta takın ıslemcı nedır
tamamdır goruntu gelmesı lazımr5 7600
sanırım kablolamayı göstermek için öyle çekmiş resmini ancak bende bir termal macun göremedsim işlemcinin üstündehava soğutmayı taksana reis işlemciyi mi yakmak istiyorsun
monitörü anakarta bağlamayıda dener misiniz hocam bide attığınız fotoğrafta tam emin olamadım ekran kartının güç girişlerini takıp çıkartmayı dener misiniz ? (bilgisayar ve psu kapalıyken)
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım kablolamayı göstermek için öyle çekmiş resmini ancak bende bir termal macun göremedsim işlemcinin üstünde
dostum zaten takmıştım ama görüntü vermeyince acaba yanlış mı taktım diye düşünüp geri çıkardım birdaha da takmadım çünkü arızanın sebebini arıyorum bilgisayardan görüntü alamıyorumhava soğutmayı taksana reis işlemciyi mi yakmak istiyorsun
görüntü gelmedi hocam hdmi ile hem anakarta taktım hem ekran kartına taktım sadece no signal yazısı çıktı disportta olduğu gibi napıcam ben yatamamdır goruntu gelmesı lazım
baska bır kablo deneyındostum zaten takmıştım ama görüntü vermeyince acaba yanlış mı taktım diye düşünüp geri çıkardım birdaha da takmadım çünkü arızanın sebebini arıyorum bilgisayardan görüntü alamıyorum
görüntü gelmedi hocam hdmi ile hem anakarta taktım hem ekran kartına taktım sadece no signal yazısı çıktı disportta olduğu gibi napıcam ben ya
hem hdmi ile hem display port ile denedim hiçbir şekilde görüntü gelmiyorbaska bır kablo deneyın
dostum sakin ol paniklemiş gibisin eğer yapmayı biliyorsan bilgisayardaki tüm kabloları bir tekrar kontrol et eğer sorun yoksa ben senin yerinde olsam her şeyi tekrar çıkartıp kablolamayı en baştan yapardım test içindostum zaten takmıştım ama görüntü vermeyince acaba yanlış mı taktım diye düşünüp geri çıkardım birdaha da takmadım çünkü arızanın sebebini arıyorum bilgisayardan görüntü alamıyorum
görüntü gelmedi hocam hdmi ile hem anakarta taktım hem ekran kartına taktım sadece no signal yazısı çıktı disportta olduğu gibi napıcam ben ya
ekran kartını bı cıkartıp takın @eren28trhem hdmi ile hem display port ile denedim hiçbir şekilde görüntü gelmiyor
daha sonrasında display port kablosunu laptobuma bağladım monitör sorunsuz bir şekilde çalışıyor l