Bugün başıma gelen garip olay

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
767
Dışarıda arkadaşlarla gezmek için çıkmıştım alışveriş merkezi biraz uzaktı bende bisikletle gidicektim ki bi baktım bisiklet yok. Hemen kamera kayıtlarını açtım meğersem bisiklet 4 gündür yokmuş yeni farkediyorum
Kamera kayıtlarını izlediğimde ise çalanın komşumuzun oğlu olduğu öğrendim bir kaç gün önce babasıyla kavga etmiş babası evden kovmuş (16yo) galiba parası bitincede binadan çalacak bir şey aramış şansa bakın ki o da benim bisikletim şikayetçi olmayı düşünüyorum kamera kayıtlarınıda alt tarafa bırakıyorum.

Giriş:

Çıkış:

Kayıtlar yok

Gidin şikayetçi olun düşünmen bile hata
Post automatically merged:

Çalabilse motoruda çalacak o.O2

Git babasına videoyu göster ve benim bisikletim nerede de
Babası telafi etmezse çocuğu şikayet et
Babasının 16 yaşındaki çocupu kovması için ağır bir şey yapması lazım sanki boş boşuna kovmamıştır

Bu olaydaki 'gariplik' nedir? Derhal bisikletinizi çaldığı için şikayetçi olun. Kamera kayıtlarını herkese açık bir yerde yüzü görünür şekilde paylaşmanız da doğru değil.

Son düzenleme:
Bence şikayetçi olmadan önce babasıyla konuş. Eğer babası kabul etmezse gidip şikayet et.
Babası zaten çoğunlukla sarhoş oluyor direk problem ailede binadan oy birliği ile attırmayı düşünüyoruz.

Bence hiç durma şikayet et ben böyle olaylarda çok sinirleniyorum benimkini çalsa hiç durmam polise giderim

Bu olaydaki 'gariplik' nedir? Derhal bisikletinizi çaldığı için şikayetçi olun. Kamera kayıtlarını herkese açık bir yerde yüzü görünür şekilde paylaşmanız da doğru değil.
Yasal değilse videoları gizleyip çocuğun yüzünü sansürledikten sonra tekrar paylaşayım

Geri