Hahacıoğulları
80+ Bronze
kulaklarından tutup havaya kaldır sonra kendi kendini tokatlat
Hocam aslinda onu yapabilirdim de samsun da şöyle bir sey var simdi 9 yasinda bile olsa cocuk babasina söylese abartmıyorum en az 20 kisi falan gezerler ondan dolayi onlar saldirmadigi surece saldirmiyorum.(bu arada samsun her anlamiyla igrenc bir şehir)kulaklarından tutup havaya kaldır sonra kendi kendini tokatlat
Ne yapacaksın ki olayı büyütmeye gerek yok bence çocuk sonuçta.Arkadaslar öncelikle yasim 16 onu belirteyim neyse gecelim konuya. Simdi bugun spor salonundan eve yururken islek bir yerden gidiyorum ama yine de bazi yerler biraz karanlik ve diger yerlere gore bir tik daha az insan var neyse eve dönerken migrosa ugradim ve protein bar fln aldım ve çantama koydum sonra yola devam ederken 2 tane cocuk (tahminim 9 yasinda flnlar) bana biri gelip yumrugunu uzatti bende ilk bıçağı var mi diye baktim ve olmadigini gordum sonra ben de onun yuzune bakip sizi doverim ha dedim sonra cocuk höö diye bir ses çıkardı ve geri adim atti ve bende yoluma devam ettim sonra biraz yürüdükten sonra gulerek geri baktim vr cocuk lan diye bağırdı ama ben yine de yoluma devam ettim ve iyice insanlar olan yere geldim. Olay bu kadar siz ne dusunuyorsunuz yani boyle cingenelerin oldugu yer de sizce ne yapmak lazim? (Samsun da yasiyorum ve bu olay samsun 56 larda olan migros da basima denk geldi)
Bende samsunluyum şu an samsundayım tatilde özellikle atakumda çok var o tiplerden yaşı fark etmeksizin. Höyt diyince gidiyorlar . bir şey zannediyorlar kendilerini eğer çıkışırsan bir şey yapamıyorlar ama alttan alırsan direkt üste çıkmaya çalışıyorlarSamsunda yaşayan biri olarak samsun da bunlardan cok var ve cogundan da zarar gelmiyor ha sende onun yaslarindasindir o zaman dalabilir sana ama ondan büyüksen sadece artistleniyor dedigim gibi ondan dolayı ilk bicagi var mi diye baktim olmayinca rahat rahat takildim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o an spor salonundan ciktigim icin ekstra bir ozguven geldi yoksa bundan once yine bir kere daha olmustu o zaman muhattap olmadan normal yürümüştüm