raFixed
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 350
market fiyatları aynı kalabilir ama elektronikte düşüyor hocamOraya düşse bile fiyatlar aynı kalır gene ozamana gene yükselir
market fiyatları aynı kalabilir ama elektronikte düşüyor hocamOraya düşse bile fiyatlar aynı kalır gene ozamana gene yükselir
18den 13 e düşünce 2-3 hafta sabit yada çok az düştümarket fiyatları aynı kalabilir ama elektronikte düşüyor hocam
ama kampanyalı fiyatlarda bariz fark oluyor kampanya olduğu zaman olması gereken fiyata çekiyorlar ve gayet tatmin edici oluyor18den 13 e düşünce 2-3 hafta sabit yada çok az düştü
Elektronikte düşmesi için en az 2-3 ay sabit kalması lazım. Satıcı yüksek dolar kurundan alıdığı elindeki cihazları satııp bitircek de (ki dolar düştü fiyatlarda düşer diyerek satışlar baya azalacak) daha sonra düşmüş dolar kuruyla yurt dışından yeni cihazlar getirtecek ölme eşeğim ölmemarket fiyatları aynı kalabilir ama elektronikte düşüyor hocam
Valla 2 gün önce 12 ile 12.9 iPad’imi aldım kafam çok raad şuanHer gün genel bir artış vardi lakin bugun 25 kuruş artti , muazzam bir artış. Kucukken 25 kurusa kulah dondurma yedigimi hatirliyorum. Tam pc alma evresinde bu dolar nereye gidiyor? Korkuyorum gerçek manada.
Her gün genel bir artış vardi lakin bugun 25 kuruş artti , muazzam bir artış. Kucukken 25 kurusa kulah dondurma yedigimi hatirliyorum. Tam pc alma evresinde bu dolar nereye gidiyor? Korkuyorum gerçek manada.
yıl sonu 18lerin aşağısında olmaz gibi, allah sonumuzu hayretsin...Her gün genel bir artış vardi lakin bugun 25 kuruş artti , muazzam bir artış. Kucukken 25 kurusa kulah dondurma yedigimi hatirliyorum. Tam pc alma evresinde bu dolar nereye gidiyor? Korkuyorum gerçek manada.
Valla alamiyorum ki her gün fiyatlar artiyo indirim yakaladigimi aldim zaten ekran karti kaldi o sıkıntıPC'yi alacaksan al bence. 4 yıldır forumları takip ediyorum. Bekleyenlerin neredeyse hiçbir zaman yüzü gülmedi.
Şuan RX 6600 var Asus Dual indirimde.Valla alamiyorum ki her gün fiyatlar artiyo indirim yakaladigimi aldim zaten ekran karti kaldi o sıkıntı