ekonomist olduğunu zanneden bir meczup var bizim mahalledeHer gün genel bir artış vardi lakin bugun 25 kuruş artti , muazzam bir artış. Kucukken 25 kurusa kulah dondurma yedigimi hatirliyorum. Tam pc alma evresinde bu dolar nereye gidiyor? Korkuyorum gerçek manada.
gözlerimdeki ışıltıyı görüyor musunbakan nebati'nin açıklamalarına göre dolar yeteri kadar artmış artık artmıyacakmışşşşş
yani endişeye gerek yokkkk
Şimdi mi knk şimdi mi farkettin sonumuz karanlık.Her gün genel bir artış vardi lakin bugun 25 kuruş artti , muazzam bir artış. Kucukken 25 kurusa kulah dondurma yedigimi hatirliyorum. Tam pc alma evresinde bu dolar nereye gidiyor? Korkuyorum gerçek manada.
geçenlerde bunların siyasi danışmanlarından biriyle muhabbet ettimDolar show yeni başlıyor yıl başına hedef 20 TL arkadaşlar sistem alacak pc güncelleyecek kim varsa ne aldı aldı almayan pişman olur.
Başta bu 3 maymunu oynayan yöneticiler varken işimiz çok zor. Hiç birinin ekonomiden haberi yok faiz düşecek dediler dolar 17 e dayanır bu hafta. Nebati kuru yemiş zaten boş boş konuşuyor adamın sinirlerini bozuyor neyin kafasında belli değil.
Oraya düşse bile fiyatlar aynı kalır gene ozamana gene yükselirSeçim haberleri bunlar yine 10 11e düşürürler biz ekonomistiz derler.