Bugün ne oluyor internete ?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,583
merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım oyuna girdim hem karşıdaki arkadaşımda hem bende çok kötü ping başladı dün aynı serverda aynı kişiyle sorunsuz oynuyordum arkadşımın interneti çok iyi ama ondada ping var yani sorunun benden olduğunu düşünmüyorum sizde internet nasıl? (benim normalde bunun sadece 2 katı ondan turknete geçmeyi düşünüyorum)
1607174237791.png

merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım oyuna girdim hem karşıdaki arkadaşımda hem bende çok kötü ping başladı dün aynı serverda aynı kişiyle sorunsuz oynuyordum arkadşımın interneti çok iyi ama ondada ping var yani sorunun benden olduğunu düşünmüyorum sizde internet nasıl? (benim normalde bunun sadece 2 katı ondan turknete geçmeyi düşünüyorum)Alıntıyı görüntüle
senin gene iyi

knk senin modem havalanmış şu an arşa çıkıyor.
WİFİ Üzerinden bağlandıysan kablolu bağlan.
Ayrıca modemini 192.169.1.1'den yeniden başlat.

Pek sorun yok bende.

Ekler

• resim_2020-12-05_152133.png
    resim_2020-12-05_152133.png
    13.3 KB · Hit: 26
merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım oyuna girdim hem karşıdaki arkadaşımda hem bende çok kötü ping başladı dün aynı serverda aynı kişiyle sorunsuz oynuyordum arkadşımın interneti çok iyi ama ondada ping var yani sorunun benden olduğunu düşünmüyorum sizde internet nasıl? (benim normalde bunun sadece 2 katı ondan turknete geçmeyi düşünüyorum)Alıntıyı görüntüle
Bende de hep kopuyor. Kapışalım mı? :D
s.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,537
Üyeler
185,759
Son üye
gılgameş
Geri