okulun kapısından girdim bahçe karmakarışıktı sosyal mesafe yoktu zar zor okula girdim kapının önünde öğretmen bile yoktu ateş kontrolü dahi yapılmadı elime dezenfektan dökeyim dedim oda dezenfektan değil suydu zaten tarih berbat geçti kendimi iyi hissetmiyorum bu akşamki tarafsız bilmem ne programında olmayan eğitim sistemini övecek ve kendi kafasında kurduğu gerçeklik payı olmayan cümleler kuracak adım gibide eminim zaten skandal yaşadı pinterestden foto alıp bunu biz yaptık diye paylaşıp hemen 1 gün sonra o tweet silmiş tabi öğrenciler kaçırırmı kim bilir daha neler olacak
bu konuyu biri daha açmıştı aynı cevap olarak yazdım
Bugün sınavlara gittim, aldıkları tek önlem sınıftaki öğretmen masasının üstündeki dezenfektandı. Ne bir HES kodu sordular ne de ateş ölçtüler, üstelik okulun içi de dahil her yer tıklım tıklım doluydu. Sizin okullarınız nasıldı? 2. Gün düzenlemesi: Bugün öğretmen masasındaki dezenfektan da...
Herkes yan yanaydı arkadaşlarıyla, hocalar görmesine rağmen laf etmiyordu. Yazık şu korona olacak insanlara, yani bir insan bu kadar mı akılsız olur, öğrencilerin sizi dinlemeyeceğini çıkıştada olsa en az 1 kere yan yana geleceğini tahmin edemez mi?
müq dü (!)
yarın okuldan sağ çıkana helal olsun
hiç bir önlem tedbir yok herkes birbirine sarılıyor hocam bir şey demiyor
hocalar da gelmiş omuzumuzu ovuyor ya sabır
Kardeşimi bırakmak için gittim. Aman Allah'ım tıklım tıklım. İğne atsan yere düşmez o derece. Dezenfektan kutuları doluydu ama öyle denildiği gibi işte öğretmenler kontrol ediyor, ateş ölçülüyor falan hikaye. Yapılmadı hiç biri.