BUL T10 ekran gidip geliyor

tzob

80+
Reaksiyon skoru
54
https://streamable.com/ze0i8z
Daha dün elime ulaştı bugün böyle bir sorun ile karşılaştım, bir süre ekran gidip geldi. Monitörü aç kapat yaptım bir işe yaramadı fakat Opera açıktı ve kapattığımda gidip gelme sorunu çözülmüştü. Operayı tekrar açıp bir video ya tıkladığımda 1 kere daha gidip geldi ve şuanda normal bir şekilde çalışıyor. Neden böyle bir şey olmuş olabilir?

benim de dün elime ulaştı hiçbir sıkıntı yoktu, bugün extreme modunu seçtim daha sonra ekranın üstünde en alta kadar uzanan sarı çizgi fark ettim, hata benden mi kaynaklı acaba ? Reset de attım montör ayarlarına aynı.

Görememeniz normal çünkü adam monitöründe donanımsal kaynaklı çıkan hatayı screen shot alarak göstermeye çalışıyor
Ölcem gülmekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı monitörü aldım diğer monitörüm serviste şu anlık sıkıntı yok tek sıkıntı joystick sol zor yapıyor bir de morlar bi garip sanki

şimdi farkettim olum mavilerim mor gözüküyor lan

Görememeniz normal çünkü adam monitöründe donanımsal kaynaklı çıkan hatayı screen shot alarak göstermeye çalışıyor
haklısın bende göründüğü için herkeste görünür sanmışım :) telefondan çektim bunu

yaktın beni abdullah

güncel sorun hala devam etmekte

neymiş GAMEPOWER alınmazmış !

bu kadar da üst üste olması pek normal değil ama değişimde sıkıntı çıkarırlarsa o sıkıntı çünkü çizgi ye bazen garanti dışı diyebiliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,581
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri