- En İyi Cevap
- 11
Dahası
RPG mi bu ne olm, adam ya troll ya aşırı bilgisiz.Benimki biraz farkı olay ama yazisirken çok eğlendim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ehem ehem.
Eveet bugün ne öğrendik çocuklar ?Benimki biraz farkı olay ama yazisirken çok eğlendim
oh waitRPG mi bu ne olm, adam ya troll ya aşırı bilgisiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ehem ehem.
Nokta koyuyorum daha atmayın.
Lan 32 k sandım neresi kötü diyicektim 32 k indirim varmış
SONUNDABaya var hepsinin linkini atamayacağım
Siz (engin dege)YouTube kanalına girin bakın bir tane güzel sistem bulana helal olsun
Sorar mısın 9.0 switch güzel miymişBenimki biraz farkı olay ama yazisirken çok eğlendim
EngellerSorar mısın 9.0 switch güzel miymiş
Bayram özel kıyafet giydirmeceBu nasıl :d
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Aaaaaa öyle demeyin ikiside çok iyi markalar rivayetlere göre izoly ve NASA çok eskiden ortaklarmış hatta şimdi bile NASA'nın bağzı uzay araçlarındaki parçaları izoly markasının ürettiği tespit edilmiştirModel atmama bile gerek yok.
Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim
En iyi masaüstü oyun bilgisayarı ve gaming pc çeşitleri Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın.www.atombilisim.com.tr
O kart 4 GB değil miydi belki de 2 gb