Neler Yeni

Bulkta kardiyo nasıl olmalı

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Lütfen bilinçsiz kişiler yorum yapmasın. 1 aylık sıkı cut ardına 3 aylık bulk hedefim var. Başladım bugünden itibaren. Normalde 25 dk koşu bandı eğimli yürüyüş ve 25 dk kondisyon bisikleti yapıyordum. Bulkta bukadar gereksiz buluyorum. Ama yinede derinin su toplamasını istemediğim için kardiyo yapacağım. 10 bant 10dk da bisiklet sizce mantıklımı? Kilom 74 boy 176 yağ oranı %13.5

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Hocam bulk a gireceksen öncelikle ekstra cardio gününe gerek yok antremandan sonra max yapacağın 15 dk eğimli yürüyüş hafif tempoda, yürüyüş sevmiyorsan 15 20 dk arası bisiklet ideal . Bulk yaparken illa ki sulanma oluyor bu arada denendi onaylandı :monkahmm:

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bulk a gireceksen öncelikle ekstra cardio gününe gerek yok antremandan sonra max yapacağın 15 dk eğimli yürüyüş hafif tempoda, yürüyüş sevmiyorsan 15 20 dk arası bisiklet ideal . Bulk yaparken illa ki sulanma oluyor bu arada denendi onaylandı :monkahmm:
Amaç zaten minimum tutmak. 1 ayda yaklaşık 4.5 kg verdim haliyle ağırlıklarım az bi miktar düştü fakat kilo farkıyla ve yağ kaybıyla alakalı geldi çünkü 1 ayda derimde ciddi incelme oldu damarlanma arttı belirginleşti şimdi kütle zamanı

Top Bottom