Neler Yeni

Bulunamayan Virüs Var Mıdır?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Nasıl yani bulamaz mı hocam
Crack'i doğru yerden indirdiğinize emin olun yeter.
Crack dosyayı taratsanız her seferinde virüs çıkar. Bu içindeki bazı kodların zararlı gösterilmesinden kaynaklı, buna da false-positive denir. Crack içeren her dosyada sonuç pozitif çıkar.

Sorunuza tekrar gelecek olursak da crack vb. dosyalar taramalarda çıkar.

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
Crack'i doğru yerden indirdiğinize emin olun yeter.
Crack dosyayı taratsanız her seferinde virüs çıkar. Bu içindeki bazı kodların zararlı gösterilmesinden kaynaklı, buna da false-positive denir. Crack içeren her dosyada sonuç pozitif çıkar.

Sorunuza tekrar gelecek olursak da crack vb. dosyalar taramalarda çıkar.
Yani orijinal olma iso ile windows kurulursa ve bundan virüs çıkarsa bunu antivirüs herhangi bir şekilde (taramalarda,gelişmiş tehdit korumasında vb.) Bulur değil mi?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yani orijinal olma iso ile windows kurulursa ve bundan virüs çıkarsa bunu antivirüs herhangi bir şekilde (taramalarda,gelişmiş tehdit korumasında vb.) Bulur değil mi?
Evet hocam.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Hocam ne anlatıyorsunuz konuyu okurken daraldım. Orijinal isodan nasıl virüs bulaşabilir cidden paranoyaksınız anlamadım sizi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam dosya açma değil crackli isodan kurulan windowstan bulaştı virüs. Ancak kaspersky gelişmiş tehdit koruması falan bunu bulur mu sorun o
kaspersky önermiyorum deneme sürümü bitince sürekli windowsa mesaj gönderiyor her gönderdiğinde oyundan atıyor windows defender yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ne anlatıyorsunuz konuyu okurken daraldım. Orijinal isodan nasıl virüs bulaşabilir cidden paranoyaksınız anlamadım sizi
hocam genelde bilgisayarcılar çakma windows kuruyor eğer sağ altta windowsu etkinleştirin yazısı yoksa arkadaş şüphelenmekte haklı olabilir

Orjinal iso ile nasıl virüs bulaşabilir hocam microsoftun hain planları falan mı

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
kaspersky önermiyorum deneme sürümü bitince sürekli windowsa mesaj gönderiyor her gönderdiğinde oyundan atıyor windows defender yeterli

hocam genelde bilgisayarcılar çakma windows kuruyor eğer sağ altta windowsu etkinleştirin yazısı yoksa arkadaş şüphelenmekte haklı olabilir

Orjinal iso ile nasıl virüs bulaşabilir hocam microsoftun hain planları falan mı
1.Orijinal olmayan iso dedim hocam
2.Benim sorunum çakma windows değil çakma bir windows iso su ile windows kurulunca ondan gelen virüs. Benim olayım KMSpico değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom