{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Arkadaşlar ilaçlar bulununca ya da başka bir olay olursa gönderiyi sileceğim zaten sizi de böyle birsey ile üzmek ya da rahatsız etmek istemezdim kusuruma bakmayın.

Zaten cok bir beklentim yok umudumuz kalmadı ailecek. Babam yüzde 5 yüzde 10 olarak bakıyor kurtulmasına. Bana bisey söylemiyorlar üzülmeyeyim diye durumu ile ilgili ama babam en son bunu söyledi işte

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis şuraya bir göz at istersen

reis turkıye eczacılar deposunu arayın diyor biri
Aradık parasıyla dahi vermiyorlar anca onlardan 250 bin tl alışveriş yapan bir eczane bulup onlardan isteyecekmisiz falan zar zor koşullar ciksrtiyolar

Çok üzüldüm kardeşim tekrardan çok geçmiş olsun. Maalesef Ankara'da yok. Ecza deposunda olsaydı kesin aldırirdim ama yok.

Aradık parasıyla dahi vermiyorlar anca onlardan 250 bin TL alışveriş yapan bir eczane bulup onlardan isteyecekmisiz falan zar zor koşullar ciksrtiyolar
Hocam yurtdışinda olan tanıdıkların varsa onlara bir sor derim. Ya da forumda da olan vardır mutlaka.

reis şuraya bir göz at istersen
Bunların muadilini bi doktora sorsan. Belki sana yardımcı olabilir.

Geçmiş olsun : ( Hastalığı ne?
Şeker hastalığına bağlı karaciğer düzenli çalışmıyor ve dalakta büyüme var. Kan düzenli olarak varislere dagitilamiyor. Birine çok birine az kan gidince çok kan giden varis genisleyip çatlama veya patlama yapıyor kan kusmasına vs yol açıyor bu da

Hocam yurtdışinda olan tanıdıkların varsa onlara bir sor derim. Ya da forumda da olan vardır mutlaka.

Bunların muadilini bi doktora sorsan. Belki sana yardımcı olabilir.
Anneme şuan direk hoca bakıyor muadilini o bilmiyorsa kimse bilmiyordur ya. Yarına halledicem dedi bekliyoruz valla.

Şeker hastalığına bağlı karaciğer düzenli çalışmıyor ve dalakta büyüme var. Kan düzenli olarak varislere dagitilamiyor. Birine çok birine az kan gidince çok kan giden varis genisleyip çatlama veya patlama yapıyor kan kusmasına vs yol açıyor bu da
Çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun inşAllah iyileşir annen

Arkadaşlar gönderiye veya yorumuma reaksiyon vermeyin. Bu gönderiyi reaksiyon skoru vs için açtığım düşünülsün istemiyorum yanlış anlamayın beni

Çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun inşAllah iyileşir annen
İnşallah

Hiç eczacı tanıdığım yok. Keşke elimden bir şey gelse. Cenabı hak acil şifalar versin.

Anneme şuan direk hoca bakıyor muadilini o bilmiyorsa kimse bilmiyordur ya. Yarına halledicem dedi bekliyoruz valla.
Insaallah bi cozum bulursunuz. Cok gecmis olsun tekrardan
Arkadaşlar gönderiye veya yorumuma reaksiyon vermeyin. Bu gönderiyi reaksiyon skoru vs için açtığım düşünülsün istemiyorum yanlış anlamayın beni

İnşallah
Böyle bir konu reaksiyon kasma olarak düsünulmemeli bence.( eğer böyle dusunen varsa)

Geri