{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Arkadaşlar Annem neredeyse 1 haftadır yoğun bakımda be konudaki lipiodol ultra fluid adlı ilaca ihtiyacımız var. Eczaneci olan veya tanıdığı olan lütfen etrafına sorup sorusturabilir mi ameliyata girmesi için buna ihtiyaç var Alıntıyı görüntüle
Çok gecmis olsun. Insaallah en kısa zamanda bulunur ilac. Malasef eczaci tanidigim yok...

Babam eczacı. Depoya sordu yokmuş. Piyasada yok dedi. Çok üzgünüm, keşke elimden bir şey gelseydi. Aslında influcerlara veya ahbapa falan yazsan. Onların çevresi çok olur. Belki bulan biri çıkar.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin inşallah ilacı da en kısa sürede bulabiliriz.

çok çok geçmiş olsun.. bu aralar ilaç kıtlığı var maalesef basit bi ilaç için bile bir sürü eczane geziyorum

Çok geçmiş olsun.Kuzenim eczacı,kendisine sorduğumda depoları arayıp bana geri dönüş yapacağını söyledim.Anneniz bir an önce sağlığına kavuşur umarım.

Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin hocam. Şirket yöneticilerimize ilettim. Onlar da soruşturacaklar. Eğer bulunursa haber et . Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Çok Geçmiş Olsun

Reçeteniz var mı hocam ?

Suan güncel olarak biz de araştırıyoruz. Anneme bakan hoca yarın halletmeye çalışacağını söylemiş. Bekliyoruz başka bisey gelmiyor elden.

geçmiş olsun

Geri