Bulunduğum ilçede kütüphane açtırmak için ne yapmam gerek

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
89
Doğduğumdan beri hiçbir gelişme göstermeyen memleketimde yıllardır kütüphane yapalım ihtiyacıda hissedilmemiş ama sınava hazırlanıyorum ve baya gerekli aslında bunun için ne yapmam lazım belediyeye gidip mi söylemeleyim ya da dilekçe falan mı vermem gerekiyor bir yere acaba yardımcı olabilicek neresi var ?

Doğduğumdan beri hiçbir gelişme göstermeyen memleketimde yıllardır kütüphane yapalım ihtiyacıda hissedilmemiş ama sınava hazırlanıyorum ve baya gerekli aslında bunun için ne yapmam lazım belediyeye gidip mi söylemeleyim ya da dilekçe falan mı vermem gerekiyor bir yere acaba yardımcı olabilicek neresi var ?
Tam seçim yaklaşıyorken belediyeye başvurup yaptırmayı dene. ztn birkaç ay içinde yapılmazsa çok da işini görmez gibi
+ topluluk olup başvurursanız daha etkili olur

Başvuru
Tam seçim yaklaşıyorken belediyeye başvurup yaptırmayı dene. ztn birkaç ay içinde yapılmazsa çok da işini görmez gibi
+ topluluk olup başvurursanız daha etkili olur
Ya onuda düşündüm ama benim bulduğum 2-3 kişiyle halletceklerini sanmam uğraşmamak için ders çalışmayan vasıfsıza çıkarırlar adımızı öyle gönderirler muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cimere başvuru yaptım bakalım bir şeyler olcak mı bir kaç haftada

Başvuru

Ya onuda düşündüm ama benim bulduğum 2-3 kişiyle halletceklerini sanmam uğraşmamak için ders çalışmayan vasıfsıza çıkarırlar adımızı öyle gönderirler muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cimere başvuru yaptım bakalım bir şeyler olcak mı bir kaç haftada
hocam malum parti yönetimindeyse cimer de bir işe yaramıyor.

hocam malum parti yönetimindeyse cimer de bir işe yaramıyor.
Maalesef öyle hocam hani yapılan yolsuzluklarıda geçtim bari faydalı bir şey olur diye bi uğraş hani benden sonrakiler içinde iyi olur diye yazdım cimere ama bakalım

belediyeye gitmen gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,044
Üyeler
173,755
Son üye
Tung tung sahur
Geri