Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan macun almam gereklimi lazımsada önerebilceğiniz varmı link atın güvenilir siteden
kalitelimiAldığınız zaman yanında termal macun veriliyor
Yani idare eder ben öyle kullanıyorum, olmaz ben yine alacağım diyorsan bunu alabilirsinkalitelimi
senin önerin varmı kaliteli macun fiyat önemli değil abartmadıkçaiçerisinden bir termal macun çıkıyor ama ne kadar sağlıklı bir macun olduğu tartışılır
Alınır, uygun fiyat.Yani idare eder ben öyle kullanıyorum, olmaz ben yine alacağım diyorsan bunu alabilirsin
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
yoo baya piyasa fiyatı ne kadar olması lazımdı 1000 TL mi? Orijinal ürün geliyor zaten buradan.Fiyatı çok ucuz çakma olma ihtimali çok yüksek bence. Önermemeniz daha iyi olur.
Bu daha iyi olur gibi.senin önerin varmı kaliteli macun fiyat önemli değil abartmadıkça
senin önerin varmı kaliteli macun fiyat önemli değil abartmadıkça
He yav Artic Türkiye Distribütörü çakma ürün gönderecekFiyatı çok ucuz çakma olma ihtimali çok yüksek bence. Önermemeniz daha iyi olur.
Satıcıya bakmadım, fiyata göz diktim direkt. Fiyatı uygun geldi gözüme. Bu da alınabilir.yoo baya piyasa fiyatı ne kadar olması lazımdı 1000 TL mi? Orijinal ürün geliyor zaten buradan.
Snowmanin diğer ürünlerine kıyasla T6 Ultradan ortalama bir macun çıkıyor. Macuna masrafa gerek yok.