Bunlardan Hangisi alınır?

acheronx

80+
Reaksiyon skoru
4

Arkadaşlar HP marka laptoların ısınma sorunu var mı daha demin okudum forumda ısınma yok yazmışlar kimiside var yazmış aydınlatırsanız sipariş vereceğim 3050 1650ti den iyi midir?

Arkadaşlar HP marka laptoların ısınma sorunu var mı daha demin okudum forumda ısınma yok yazmışlar kimiside var yazmış aydınlatırsanız sipariş vereceğim 3050 1650ti den iyi midir?
evet 3050 1650 ti dan daha güçlüdür,ama TDP değeri çok daha fazla yani çok daha güç tüketiyor buda ısınmalara yol açabillir,soğutması iyi ise alınabilir HP,16 gb ramide var,işlemciside güçlü,alınabilir ama soğutucusu iyi olmalı.

evet 3050 1650 ti dan daha güçlüdür,ama TDP değeri çok daha fazla yani çok daha güç tüketiyor buda ısınmalara yol açabillir,soğutması iyi ise alınabilir HP,16 gb ramide var,işlemciside güçlü,alınabilir ama soğutucusu iyi olmalı.
testlerde 90 dereceyi geçtiğini görmedim hp nin ve standart otomatik fan ayarındaydı yüksek turbo fan ayarında dahada düşebileceğini düşünüyorum 60 hz hp 120 hz lenovo ekranlar için 3050 den vazgeçmeye değer mi sence hangisini almak daha mantıklı olur dostum
8700-9000 bandında önerebileceğin başka varsa onlara da açığım

testlerde 90 dereceyi geçtiğini görmedim hp nin ve standart otomatik fan ayarındaydı yüksek turbo fan ayarında dahada düşebileceğini düşünüyorum 60 hz hp 120 hz lenovo ekranlar için 3050 den vazgeçmeye değer mi sence hangisini almak daha mantıklı olur dostum
8700-9000 bandında önerebileceğin başka varsa onlara da açığım
HP ısınan bir laptop,90 dereceler çok fazla,80 i geçmemesi gerekir en azından yeni alıyorsan,60 hz düşük hocam 120hz daha iyi olur,3050 bir tık daha iyi gtx 1650 ti den,ben biraz bakacağım o bütçeye daha iyi bulunabilirmi diye,bulursam yazarım hocam,HP alınmaz bence.

HP ısınan bir laptop,90 dereceler çok fazla,80 i geçmemesi gerekir en azından yeni alıyorsan,60 hz düşük hocam 120hz daha iyi olur,3050 bir tık daha iyi gtx 1650 ti den,ben biraz bakacağım o bütçeye daha iyi bulunabilirmi diye,bulursam yazarım hocam,HP alınmaz bence.
bekliyorum dostum lenovoda bir problem var mıdır peki

bekliyorum dostum lenovoda bir problem var mıdır peki
baktım fiyatlar pahalı geldi hocam GTX 1650 TI oluyor genellikle,bulamadım Lenovo İdeapad şikayetler var bilgim yok,DA'nın Laptop tanıtımları olabilir ordan bir şey bulabilirsin,onun dışında RTX 3050 Tı bulabilirsen alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktım fiyatlar pahalı geldi hocam GTX 1650 TI oluyor genellikle,bulamadım Lenovo İdeapad şikayetler var bilgim yok,DA'nın Laptop tanıtımları olabilir ordan bir şey bulabilirsin,onun dışında RTX 3050 Tı bulabilirsen alabilirsin.
GTX 1650 TI ekran kartının performansını merak ediyorsan şu videoya bakabilirsin,

Yaklaşık 2 ay önce Ideapad Gaming aldım. R7 4800h +1650 Ti. Aldığım zaman ev içinde su gibi terlediğim zamanlardı ve oyun oynarken 85 dereceyi görmüştüm işlemcide. Şuan sürekli oynadığım oyunları oynarken 79 derece oluyor en fazla. Uzun kullanımda 83-84 dereceyi gördüm fakat daha fazlasını görmedim. Havayla da alakası var baya. Rampage'in bir soğutucusu var elimde fakat en fazla 1-2 derece fark yaratıyor. Vakumlu soğutucu denemek istiyorum fakat cihazın asıl hava kanalı altında olduğu için yararı olur mu yoksa zararı mı olur bilmiyorum o yüzden deneyemedim daha. Tabi yeni olduğu için uzun kullanımda ne olacağını bilemem ama şuan gayet memnunum laptoptan. Ben bunu aldığım zamanda en ucuzu buydu diyebiliriz. 3050 ler 9700den başlıyordu şuan ki gibi indirim yoktu. Başta biraz moralim bozulmuştu benzer fiyata 3050 li sistemler çıktığı için fakat ekran 120hz olunca biraz avutmuştum kendimi. Daha sonra 3050li Asus TUF alan arkadaşımın memnun kalmadığını ve "seninkini alsam daha iyiydi" dediğini duyunca bu moral bozukluğundan kurtuldum diyebiliriz. Sistemi çok zorlayan oyunlar oynamıyorum zaten bu yüzden 1650 Ti ın yeteceğini düşünüyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama ben bir sorun yaşamadım. Laptop dediğin ısınır hocam. Uzun süre kullanırsın 90 görürsün fakat bu sıkıntı olmaz. Ha cihaz yenidir ve uzun kullanım sonucu 90ıda geçer hatta 95 falan olur o zaman dersin ki burada bir sıkıntı var. Şu ısınıyor bu ısınıyor diyenlere aldanma pek. Laptop dediğin ısınır. Birde HP yeşilini hiç sevmiyorum ve aldığım zamanda da benzer fiyata bir HP vardı fakat bunu tercih ettim.

Son düzenleme:
Geri