CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 330
- Konu Sahibi Konu Sahibi
he vallahiHileyi biz yaptık zannederken; bizi hileye getiriyorlar demek ki.Geçmiş olsun.

he vallahiHileyi biz yaptık zannederken; bizi hileye getiriyorlar demek ki.Geçmiş olsun.
bilemiyorum hocam birkaç düşüncem varda doğrumu bilmiyorumhocam başta dediğim gibi eğer pc de bir sıkıntı olaydı diğer hesaplar neden çalınma durumuyla karşılaşmadı. neden sadece benim hesaplar
valla formatı da dert hocam 2 tb veri var ben bunu silmeden format atmanın ne yararı olacakbilemiyorum hocam birkaç düşüncem varda doğrumu bilmiyorum
valla formatı da dert hocam 2 tb veri var ben bunu silmeden format atmanın ne yararı olacak
hocam tek çare Malwarebytes indir ücretsiz sürümünü tarat %99 yok edervalla formatı da dert hocam 2 tb veri var ben bunu silmeden format atmanın ne yararı olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bakacağım hocam şimdihocam tek çare Malwarebytes indir ücretsiz sürümünü tarat %99 yok eder
tamamdırrbakacağım hocam şimdi
bi 4 5 tarama yaptım hocam 17 tane bişiler budu karantina odasına atıp ateşe verdim. sonra yine yaptım 300k dosyadan bir şey çıkmadıtamamdırr
bilgisayara rest at yeniden tara bakalım çıkıcakmıbi 4 5 tarama yaptım hocam 17 tane bişiler budu karantina odasına atıp ateşe verdim. sonra yine yaptım 300k dosyadan bir şey çıkmadıAlıntıyı görüntüle
tum diskelri taratıyorum suan bakalım yine denerim onudabilgisayara rest at yeniden tara bakalım çıkıcakmı
hadi bakalımtum diskelri taratıyorum suan bakalım yine denerim onuda
hocam 1milyon civaro dosyadan 20 kusur bişiler çıktı 2 saatlik tarama dahada yyoktur heraldehadi bakalım