Yardım Bunu nasıl yapıyorlar (Türktelekom)

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar sadece Türktelekom dami oluyor bu nasil oluyor

Ekler

• IMG_20231021_210103.jpg
    IMG_20231021_210103.jpg
    39.7 KB · Hit: 107
fiber altyapın destekliyorsa parasını veriyorsun tarifeni değiştiriyorsun oluyo

Fiber altyapı için normal değerler bunlar . Ping biraz yüksek çıkmış gibi sanki .

fiber altyapın destekliyorsa parasını veriyorsun tarifeni değiştiriyorsun oluyo
Yok hocam bu fiber değil eminim Türktelekom sa hallederiz demişti daha farklı bir şey bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiber altyapı için normal değerler bunlar . Ping biraz yüksek çıkmış gibi sanki .
Daha farklı bir şekilde yapıldığına Eminim hocam

Yok hocam bu fiber değil eminim Türktelekom sa hallederiz demişti daha farklı bir şey bu

VDSL yada ADSL bağlantıda bu kadar interneti alamaz . VDS ten girip farklı bir pcden alırsa alır anca . VDSL2 250MBPS , STANDART NORMAL VDSL ise 100 mbps

farklı olan bir şey yok hocam normal bir fiber altyapısı ekstra bir şey yok şuan operatörler fiber altyapıda 1000e kadar veriyor

farklı olan bir şey yok hocam normal bir fiber altyapısı ekstra bir şey yok şuan operatörler fiber altyapıda 1000e kadar veriyor
Hocam arkadaki diolugu ben bildiğim için böyle bişey diyorum imkansızmi sizce daha once bir arkadaşı da böyle değerler aldi VDSL den aldi 2 gün sürdü ama sonra gitti

vdsl altyapıda imkansız bu değerler vdsl2 bile olsa max 250 mbps değer alır

Sunucuda almış olabilir kendi bilgisayarında Vdsl ile alamaz..

Ah bizim oturduğumuz apartmanda 50 megabit bile alamıyoruz. Baya eski tip, 3 çubuklu telefon kablosu ile internete bağlıyız. Cevap vermeyi çok isterdim bu konuya :D

vdsl altyapıda imkansız bu değerler vdsl2 bile olsa max 250 mbps değer alır

Ülkemizde o sistemin desteği yok, 100 üzerinde alamaz 😅

Emin olup olmamak ile bunu çözemezsin. Yerel bir yapıda test yapılıyorsa FTTH vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,200
Üyeler
192,643
Son üye
worstdev
Geri