Bunu neden yapıyorlar

Emir414147

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
143
Şuna liseye yeni geçtim Sınıfta 2Kız Var İnstada Takip isteği yolladı 2Si Kabul ettim Bende Onlara attım onlarda etti 2Haftaya bi baktım 1i çıkmış Bi kaç güne diğeride çıkmış ortaokuldada hep çıkarlardı atıp bazıları engel Atardı Bu liseden de engel atmış ama Sadece kızlara böyle birşeyim var Ya engel atarlar Ya unf diğer erkeklerde hiç yok bu Bana bunları Erkeklerdende Yapan Yok onlara zararım yok neden bunu Yapıyorlar ?

Delirmişler. Saçma triplerdeler işte.
RX570le kafalarına vur. PSU yu okula bomba niyetine kur. Anakartı kafasında kır. Klavyeyi kafasında kır aynı zamanda kayda al. Sağlamlık testi niyetine. Hoca kızdığında deli taklidi yap.

Delirmişler. Saçma triplerdeler işte.
RX570le kafalarına vur. PSU yu okula bomba niyetine kur. Anakartı kafasında kır. Klavyeyi kafasında kır aynı zamanda kayda al. Sağlamlık testi niyetine. Hoca kızdığında deli taklidi yap.
Psu nun neyi varki?
Post automatically merged:

Hocam o kadarı çok olur diye demedim ama oda olabilir belki.
Hiç şikayetini duymadım

Psu nun neyi varki?
Post automatically merged:

Hiç şikayetini duymadım

Marka bile vermemişssin.

İroni amaçlı öyle diyor.
Şuna liseye yeni geçtim Sınıfta 2Kız Var İnstada Takip isteği yolladı 2Si Kabul ettim Bende Onlara attım onlarda etti 2Haftaya bi baktım 1i çıkmış Bi kaç güne diğeride çıkmış ortaokuldada hep çıkarlardı atıp bazıları engel Atardı Bu liseden de engel atmış ama Sadece kızlara böyle birşeyim var Ya engel atarlar Ya unf diğer erkeklerde hiç yok bu Bana bunları Erkeklerdende Yapan Yok onlara zararım yok neden bunu Yapıyorlar ?

Klasik ergen tripleri.

GameGaraj 450W Psu +80Bronze 12V 360W

Grup düzenlemeli olabilir, iç yapı, korumalar hakkında bilgi isteyince bir bilgi vermediler.

Ben pek önermiyorum.

12V kanalından verdiği güç de bayağı kötü.

Grup düzenlemeli olabilir, iç yapı, korumalar hakkında bilgi isteyince bir bilgi vermediler.

Ben pek önermiyorum.

12V kanalından verdiği güç de bayağı kötü.
R3 3100+1Tb 7200rpm Hdd takınca düzgün beslesin Yeter

Takma be kızlara. Hepsi makyaj güzeli. Ağzın iki laf yapsın bulursun her türlü yolunu. Bak şuan ki ekran kartları çoğu kızdan daha güzel ve haz veriyo. Onlara odaklan sen xd

Geri