olmazKlavyenin w ve q tuşları biraz yapış yapış gibi geldi.Bunların üstünden ıslak mendille geçtim.Klavye çalışıyordu.Bunun bir zararı olur mu klavyeye?
suyu klavyenin içine aktı mı?Klavyenin w ve q tuşları biraz yapış yapış gibi geldi.Bunların üstünden ıslak mendille geçtim.Klavye çalışıyordu.Bunun bir zararı olur mu klavyeye?
Sanmam yani tuşların altına sıvı bir şey temas etmediyse sıkıntı yok üstlerinden geçtiysen bişey olmaz.Klavyenin w ve q tuşları biraz yapış yapış gibi geldi.Bunların üstünden ıslak mendille geçtim.Klavye çalışıyordu.Bunun bir zararı olur mu klavyeye?
klavye mekanik mi?Klavyenin w ve q tuşları biraz yapış yapış gibi geldi.Bunların üstünden ıslak mendille geçtim.Klavye çalışıyordu.Bunun bir zararı olur mu klavyeye?
hiçbir şey olmaz,merak etmeyinKlavyenin w ve q tuşları biraz yapış yapış gibi geldi.Bunların üstünden ıslak mendille geçtim.Klavye çalışıyordu.Bunun bir zararı olur mu klavyeye?
Evet mekanik,sadece tuşların üzerinden sildim.Suyunu çıkaracak kadar mendili sıkmadım.Daha önce eski klavyemi yıkamıştım.Kurutmuş olsamda Tuşlarından az da olsa su geliyordu.Bu şekilde takıp çalıştırmıştım.Bir şey olmamıştıklavye mekanik mi?
içini ferah tutu sıkmadıysan sıkıntı yok suyu akmadıysa yanıEvet mekanik,sadece tuşların üzerinden sildim.Suyunu çıkaracak kadar mendili sıkmadım.Daha önce eski klavyemi yıkamıştım.Kurutmuş olsamda Tuşlarından az da olsa su geliyordu.Bu şekilde takıp çalıştırmıştım.Bir şey olmamıştıBundan hiç bir şey olmaz o zaman
![]()
Klavyenin w ve q tuşları biraz yapış yapış gibi geldi.Bunların üstünden ıslak mendille geçtim.Klavye çalışıyordu.Bunun bir zararı olur mu klavyeye?
Philips Spk8614