Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
PSU'da ne kadar Watt harcadığı yazıyor.Hocam sistemdeki PSU 1200W
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu neyin kafası
PSU'da ne kadar Watt harcadığı yazıyor.Hocam sistemdeki PSU 1200W
Bu neyin kafası
Hakaret/argo içeren mesajlar veya agresif tutumlara maruz kalırsanız, ilgili mesajı raporlayın.Bana cahil demeye başladılar.
Kaçıncı dk de bana söyler misinBeynin yok. PSU'da ne kadar Watt harcadığı yazıyor.
Bütün dakikalar. Düzgün bakmanı öneririm.Kaçıncı dk de bana söyler misin
boşver kanka emin ol ondan daha yakışıklısındırBuradan sonra bana cahil demeye başladılar oysaki ben sadece 700W üstünü almak daha iyi olur dedim ve PSU nun daha az ısınacağı manasında demek istemiştim.
Benim kusurum nedir, nerede hata yaptım? Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben bilgisizim?Bu onların cahilliği. Burada öyle insan çok maalesef. Ağzı olan olan konuşuyor. Çoğunun bilgisi yok ama fikri var ne hikmetse. Siz kesinlikle haklısınız. Aldırış etmeyin, "he" deyin geçin bu çocuklara.
banada laf edildi yalnız? İlk mesaj benim.boşver kanka emin ol ondan daha yakışıklısındır
@Sadeceogrenmekistiyorum Özür dilerim.@KaanCK
Yazdıktan sonra düzenlediğin mesaj için üyeden özür dileyecek misin?
bende rtx 2070 var kutusunda bile 650 w psu önerilir yazıyor neyi savunuyosunuz ki firmanın önerdiği bu , madem biliyorsun 500w al niye soruyosunBuradan sonra bana cahil demeye başladılar oysaki ben sadece 700W üstünü almak daha iyi olur dedim ve PSU nun daha az ısınacağı manasında demek istemiştim.
Benim kusurum nedir, nerede hata yaptım? Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kanıt dediğiniz işlemci ve ekran kartının %50'sini bile kullanmayan CS GO mu? Komikmiş.Ben bilgisizim?
Kanıtta attım.
banada laf edildi yalnız? İlk mesaj benim.
@Sadeceogrenmekistiyorum Özür dilerim.
He o zaman sen daha yakışıklısın ya arkadaşlar salın geçin tamam bir daha görmezsiniz birbirinizi engelleyin geçin herkesle geçinmek zorunda değilsinizbanada laf edildi yalnız? İlk mesaj benim.
Sadece CS&GO değil. Düzgün İZLE!Kanıt dediğiniz işlemci ve ekran kartının %50'sini bile kullanmayan CS GO mu? Komikmiş.