burdan bu güncellemeleri yapmalımıyım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,309
merhaba benim elimde lenovo bir laptop var ve lenovo laptoplarda lenovo vantage diye bir uygulama var orda sistem güncellemelerini denetle dediğimde bu güncellemeler çıktı karşıma yüklemelimiyim bu güncellemeleri yoksa bu program eski güncellemelerimi yükler
vantage.png

bu up olayı ne tam olarak herkes yazıyo diye bende yazıyom arada ama
Post automatically merged:

merhaba benim elimde lenovo bir laptop var ve lenovo laptoplarda lenovo vantage diye bir uygulama var orda sistem güncellemelerini denetle dediğimde bu güncellemeler çıktı karşıma yüklemelimiyim bu güncellemeleri yoksa bu program eski güncellemelerimi yükler Alıntıyı görüntüle
benim konular lanetli galiba cevap yok hiç

merhaba benim elimde lenovo bir laptop var ve lenovo laptoplarda lenovo vantage diye bir uygulama var orda sistem güncellemelerini denetle dediğimde bu güncellemeler çıktı karşıma yüklemelimiyim bu güncellemeleri yoksa bu program eski güncellemelerimi yükler Alıntıyı görüntüle
Yükle bence

eski olacağını sanmıyorum

Yükle bence

eski olacağını sanmıyorum
ne biliyim belki eski falandır diye tereddütt ettim laptop u satacağım çünkü bişey olmaz demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri