Neler Yeni

Burry soprano serbest!

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Böyle bir kesimin az olması hiç olmadığı anlamına gelmez, yukarıda belirttiğim gibi başlatmasa bile kesinlikle özendirme olasılığı yüksek.
Ben şahsen böyle bir kesim görmedim :unsure:

T.P.G.

80+ Titanium
Böyle bir kesimin az olması hiç olmadığı anlamına gelmez, yukarıda belirttiğim gibi başlatmasa bile kesinlikle özendirme olasılığı yüksek.
@Maker

TV'de olan şeyleri biliyorsunuz sinema sektöründe de aynı şekilde bolca çatlamalı patlamalı silahlı sahne var, bunlar da yasaklanmalı o zaman şiddete özendiriyor, haksız mıyım?

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Allah aşkına kaç kişi şarkıdan duyduğu sözle uyuşturucuya başlar ya da özenir :D?
Gayet de özenir bu tarz uyuşturucuyu normalleştiren ve güzel göstermeye çalışan şarkılar bunu dinleyen 12 yaşındaki çocukta merak uyandırabilir denemeye çalışabilir bunlar olabilecek şeyler şarkı sözünden özenemez diyorsunuz ama bu kadar rahat bir şekilde güzel göstermeye çalışması desteklenebilecek bir davranış değil.

T.P.G.

80+ Titanium
Kadıköy 15 yo haWli rap tayfa ne diye duruyor :D
Onları sorma zaten kaç senedir rap dinliyorum böyle kanser bir kitle yok :d
Gayet de özenir bu tarz uyuşturucuyu normalleştiren ve güzel göstermeye çalışan şarkılar bunu dinleyen 12 yaşındaki çocukta merak uyandırabilir denemeye çalışabilir bunlar olabilecek şeyler şarkı sözünden özenemez diyorsunuz ama bu kadar rahat bir şekilde güzel göstermeye çalışması desteklenebilecek bir davranış değil.
Desteklenecek bir durum yok ortada zaten. Ancak ceza gereksiz fazla ülkede tecavüzcüler bile serbest dolaşırken 4 yıl hapis nedir?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
@Maker

TV'de olan şeyleri biliyorsunuz sinema sektöründe de aynı şekilde bolca çatlamalı patlamalı silahlı sahne var, bunlar da yasaklanmalı o zaman şiddete özendiriyor, haksız mıyım?
Tabii ki haksız değilsin, tamamıyla katılıyorum söylediklerine. Ben, onlara müdahale edilmesi gerekmiyor demedim zaten. Yine de yanlışları yanlış ile örtmenin saçma olduğunu düşünüyorum.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
@Maker

haksızsın demedim bence de yasaklansın tv dekiler. hatta önce sabah kuşağı adı altında kendini pazarlayanlar yasal ..... yapanlar yasaklansın. Ama bu demek değil ki tv de biri kendini pazarlıyor o zaman doğru. olan bu ve herkes yapsın. Sen tv de sigaraya bile sansür uygula. Sonra senin tüm tv kanallarından büyük kitleye sahip adamın teki çıkıp şarkı yapsın orda uyuşturucu kullansın ve sen buna ceza uygulama bu ne kadar mantıklı ?

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
gerçekten insanları kötü şeylere özendirecek bir durum varsa , istediği kadar müzik yapsın cezalandırılması gerekir. Burry Soprano nun müziğini bilmiyorum. Aldığı ceza hakkında yorum yapamayacağım

T.P.G.

80+ Titanium
Tabii ki haksız değilsin, tamamıyla katılıyorum söylediklerine. Ben, onlara müdahale edilmesi gerekmiyor demedim zaten. Yine de yanlışları yanlış ile örtmenin saçma olduğunu düşünüyorum.
Ben zaten desteklemiyorum ki bu tarz sözleri, bak kendi dinlediğim bir parça ve bu da uyuşturucuya fazlasıyla özendiriyor.

"Ot içip ölümüne yaşıyorum" ne demek? Gel kardeş demek açık açık, evet bir ceza verilmeli ancak 4 yıl hapis gibi bir ceza trajikomik.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Konuyu gördükten sonra girip bir daha dinledim ve kararın doğru olduğunu düşünüyorum. Şarkıda açık net uyuşturucu övülüyor. Birde şu anda Youtube'da bulunan versiyonu +18 değil.

T.P.G.

80+ Titanium
haksızsın demedim bence de yasaklansın tv de kiler. hatta önce sabah kuşağı adı altında kendini pazarlayanlar yasal ..... yapanlar yasaklansın. Ama bu demek değil ki tv de biri kendini pazarlıyor o zaman doğru. olan bu ve herkes yapsın. Sen tv de sigaraya bile sansür uygula. Sonra senin tüm tv kanallarından büyük kitleye sahip adamın teki çıkıp şarkı yapsın orda uyuşturucu kullansın ve sen buna ceza uygulama bu ne kadar mantıklı ?
Yahu ceza olsun eyvallah ama 4 sene sence adaletli mi tecavüzcüler bile ortada dolanırken?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Bir ceza verilmeliydi kesinlikle, bu sarki direkt uyusturucuya ozendiriyordu ama 4.2 yil ceza cok fazla agir kacmis.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom