Neler Yeni

Burry soprano serbest!

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Aslında olması gereken olmuş, hukukun gerektirdiği ceza her ne ise uygulanmalı.

Ancak bu bütün suçlar için geçerli olmalı. Katiller, tecavüzcüler, çocuk istismarcıları, uyuşturucu ve fuhuş patronları dışarıda elini kolunu sallayarak gezmemeli.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Yanlışı devam ettirmenin bir manası yok iğrenç bir şarkıydı 10 yaşındaki çocukların dilindeydi biraz ağır bir ceza olmuş ama her türlü ceza almalıydı şarkıda bariz bir şekilde uyuşturucu maddelere özendirme var.
ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.

bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.
Dostum 10 yaşında çocuklar var ailevi problemleri olan bireyler var, bunalımda olan insanlar var...
Bir kaçış yolu arıyorlar ve bu yolun uyuşturucudan geçtiğini düşünüyorlar bu tarz şarkılar yüzünden.
Yoksa ooo mary jane ooo gidem içem değil mesele.

Soube

80+
Yaptıkları yanlış fakat 4 yıl çok fazla. Birini öldüresiye döven kişiler serbest bırakılırken bir şarkı yüzünden böyle bir ceza vermek, bilemiyorum.

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275
vallaha bu işlere ceza veriyolar neyler oluyo onlara bir şey vermiyolar adalet sistemi yok ne kadar konuşsakda düzeltmiyolar

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Sağlıklı bir beyin böyle düşünebilir ama herkes böyle düşünseydi kimse uyuşturucu madde kullanmazdı.

T.P.G.

80+ Titanium
Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
15 Temmuz gecesinde barlarda meyhanelerde içip içip 12 Eylül'ü yaşıyoruz ama o zaman haberimiz yoktu şimdi haberimiz var diyen milletvekiline 2 ay, tecavüzcülere hiç, dolandırıcılara hiç, hırsızlara da ceza vermeyelim ama bunlara 4 yıl 2 ay hapis verelim işte adalet işte feraset...

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Dostum 10 yaşında çocuklar var ailevi problemleri olan bireyler var, bunalımda olan insanlar var...
Bir kaçış yolu arıyorlar ve bu yolun uyuşturucudan geçtiğini düşünüyorlar bu tarz şarkılar yüzünden.
Yoksa ooo mary jane ooo gidem içem değil mesele.
ben de bu tarz şarkılar yüzünden sebebi ne olursa olsun uyuşturucuya başlayan insanların akıllarının çalışmadığını söylüyorum.
benim de bir sürü problem yaşan arkadaşlarım var ağır şekilde hatta benim annem ile babam 12 yıldır ayrı ve bu şarkı olmasa da içinde uyuşturucu geçen şarkılar dinleyince uyuşturucuya başlamıyoruz?

T.P.G.

80+ Titanium

Anne şarkıda ot içiyorlardı bali çekiyorlardı bende başladım :cool:

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
b
Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bana göre yeni nesil rap adı altında gençlerin kafasını boyamak, diline dolandırmak kısaca özenti olan toplumun klibi izleyip böyle kötü şeylere özenmesini sağlayan şarkı furyasının ürünü. Ceza ağır olabilir ama kesinlikle ceza hak ediyordu. Bir kere kendi isteğimle açıp izlemiş ve ya dinlemiş değilim. Ama şarkıcıların ve ya ünlülerin anlaması gereken konu çok fazla büyük bir kitleye hitap ettikleri. Sen böyle şarkı yaparsan kimleri nasıl etkilersin düşünmelisin.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
aklıma porçay geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular