Genellemelerden kaçınalım brom, pop dünyasında da var bu tipler; deniz seki , yıldız tilbe vsrapçilerin çoğu boş insanla
ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?Yanlışı devam ettirmenin bir manası yok iğrenç bir şarkıydı 10 yaşındaki çocukların dilindeydi biraz ağır bir ceza olmuş ama her türlü ceza almalıydı şarkıda bariz bir şekilde uyuşturucu maddelere özendirme var.
Dostum 10 yaşında çocuklar var ailevi problemleri olan bireyler var, bunalımda olan insanlar var...hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.
Sağlıklı bir beyin böyle düşünebilir ama herkes böyle düşünseydi kimse uyuşturucu madde kullanmazdı.ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.
bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.
15 Temmuz gecesinde barlarda meyhanelerde içip içip 12 Eylül'ü yaşıyoruz ama o zaman haberimiz yoktu şimdi haberimiz var diyen milletvekiline 2 ay, tecavüzcülere hiç, dolandırıcılara hiç, hırsızlara da ceza vermeyelim ama bunlara 4 yıl 2 ay hapis verelim işte adalet işte feraset...Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
ben de bu tarz şarkılar yüzünden sebebi ne olursa olsun uyuşturucuya başlayan insanların akıllarının çalışmadığını söylüyorum.Dostum 10 yaşında çocuklar var ailevi problemleri olan bireyler var, bunalımda olan insanlar var...
Bir kaçış yolu arıyorlar ve bu yolun uyuşturucudan geçtiğini düşünüyorlar bu tarz şarkılar yüzünden.
Yoksa ooo mary jane ooo gidem içem değil mesele.
Anne şarkıda ot içiyorlardı bali çekiyorlardı bende başladımne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.
bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.
Bana göre yeni nesil rap adı altında gençlerin kafasını boyamak, diline dolandırmak kısaca özenti olan toplumun klibi izleyip böyle kötü şeylere özenmesini sağlayan şarkı furyasının ürünü. Ceza ağır olabilir ama kesinlikle ceza hak ediyordu. Bir kere kendi isteğimle açıp izlemiş ve ya dinlemiş değilim. Ama şarkıcıların ve ya ünlülerin anlaması gereken konu çok fazla büyük bir kitleye hitap ettikleri. Sen böyle şarkı yaparsan kimleri nasıl etkilersin düşünmelisin.Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?