Neler Yeni

Burry soprano serbest!

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.

bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.
Aynı mesele değil, şarkıyı dinledi diye uyuşturucu kullanmasa bile kullanmasına temel atabilir. Bu da özenme ile oluyor, ne derseniz deyin. Bu şarkılar insanları özendirmeye yatkın, özellikle 13-18 yaş aralığındaki ergenleri.

firatbey

80+ Silver
Zaten yatacağı taş çatlasın 5-6 ay olur bakın görün. Hatta yatmaz bile para cezasına çevirirler.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum 10 yaşında çocuklar var ailevi problemleri olan bireyler var, bunalımda olan insanlar var...
Bir kaçış yolu arıyorlar ve bu yolun uyuşturucudan geçtiğini düşünüyorlar bu tarz şarkılar yüzünden.
Yoksa ooo mary jane ooo gidem içem değil mesele.
Benimde o yaşta ailevi problemlerim vardı öyle bir şey yapmadım saçma ve 10 yaşındaki bir çocuğun böyle yapacağınıda sanmam.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Aynı mesele değil, şarkıyı dinledi diye uyuşturucu kullanmasa bile kullanmasına temel atabilir. Bu da özenme ile oluyor, ne derseniz deyin. Bu şarkılar insanları özendirmeye yatkın, özellikle 13-18 yaş aralığındaki ergenleri.
ben pikachu'yum kenks pokemon beni özendirdi :cool: pokemon'un yasaklanması da doğru o zaman.

T.P.G.

80+ Titanium
Allah aşkına kaç kişi şarkıdan duyduğu sözle uyuşturucuya başlar ya da özenir :D?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
kesinlikle konunun özeti bu. kimse zaten bu şarkıyı dinleyip uyuşturucu alkol kullanmaya gitmiyor. Ama gençlerin kafasında oluşan senaryo aynen şöyle. ''Adamlar uyuşturucu , para ve kadın kız içinde yüzüyorlar miss gibi'' diye düşünülüyor. İşin özenti kısmı tam olarak bu.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
İçeri alınması kime göre neye göre doğru olabilir.
4 yıl değilde 1 ay yatıp çıksın.
Yaptığı işi beğenmiyorum düşüncelerim şu attığım linklerde gibidir başlatın
6.10 a kadar izlersiniz.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Allah aşkına kaç kişi şarkıdan duyduğu sözle uyuşturucuya başlar ya da özenir :D?
kesinlikle konunun özeti bu. kimse zaten bu şarkıyı dinleyip uyuşturucu alkol kullanmaya gitmiyor. Ama gençlerin kafasında oluşan senaryo aynen şöyle. ''Adamlar uyuşturucu , para ve kadın kız içinde yüzüyorlar miss gibi'' diye düşünülüyor. İşin özenti kısmı tam olarak bu.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
M
Maalesef öyle kişilikler var.
Ne kadar nasıl olabilir düşüncesinde olsak bile maalesef var.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilinç üstü alan zihnimizin %5i bile değil dostum bilinçaltı denen olguyu duymuşsundur diye düşünüyorum. Bu tarz parçaların insanların bilinçaltını etkilediği çok açık.

Top Bottom