Neler Yeni

Burry soprano serbest!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@Maker

TV'de olan şeyleri biliyorsunuz sinema sektöründe de aynı şekilde bolca çatlamalı patlamalı silahlı sahne var, bunlar da yasaklanmalı o zaman şiddete özendiriyor, haksız mıyım?
Kesinlikle o saçma sapan tecavüzü meşrulaştıran diziler yasaklanmalı, en ağır cezaları almalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu ceza olsun eyvallah ama 4 sene sence adaletli mi tecavüzcüler bile ortada dolanırken?
Kesinlikle değil

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben zaten desteklemiyorum ki bu tarz sözleri, bak kendi dinlediğim bir parça ve bu da uyuşturucuya fazlasıyla özendiriyor.

"Ot içip ölümüne yaşıyorum" ne demek? Gel kardeş demek açık açık, evet bir ceza verilmeli ancak 4 yıl hapis gibi bir ceza trajikomik.

O zaman herhangi bir fikir ayrılığımız yok, 4 yıl hapis cezası fazla. Kabul ediyorum.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Onları sorma zaten kaç senedir rap dinliyorum böyle kanser bir kitle yok :d

Desteklenecek bir durum yok ortada zaten. Ancak ceza gereksiz fazla ülkede tecavüzcüler bile serbest dolaşırken 4 yıl hapis nedir?
ayrıca tecavüz konusuyla bence karşılaştırma onların cezaevinde bile yatacak yeri yok. Onlara müebbet versen bile az yaşamaya hakları yok .Ama bu konu üzerinden konuşursan tecavüzcü yakalanmıyor diye tüm suçlar yasal mantığıyla yaklaşamayız. Suç büyüğüyle küçüğüyle suçtur. keşke onlarda bir bir yakalanıp atılsa içeri ama olmuyor. Onun olmaması uyuşturucu özendirmeyi suçsuz yapmaz.

T.P.G.

80+ Titanium
Kesinlikle değil
O zaman konuyu uzatmanın anlamı yok, evet bir özendirme var birisi etkilensin etkilenmesin evet bir cezası olmalı ama o ceza bu ceza değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca tecavüz konusuyla bence karşılaştırma onların cezaevinde bile yatacak yeri yok. Onlara müebbet versen bile az yaşamaya hakları yok .Ama bu konu üzerinden konuşursan tecavüzcü yakalanmıyor diye tüm suçlar yasal mantığıyla yaklaşamayız. Suç büyüğüyle küçüğüyle suçtur. keşke onlarda bir bir yakalanıp atılsa içeri ama olmuyor. Onun olmaması uyuşturucu özendirmeyi suçsuz yapmaz.
Yahu abicim zaten savunmuyorum adamı, suçsuz da demiyorum 4 yıl gibi bir ceza gereksiz ve aşırı saçma adaletsiz bir ceza diyorum sadece.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
4 yıl 2 ay ne 1 ay 2 ay ev cezası falan olabilir ya da 5000 dolar para cezası : D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O zaman konuyu uzatmanın anlamı yok, evet bir özendirme var birisi etkilensin etkilenmesin evet bir cezası olmalı ama o ceza bu ceza değil.
Ben de belirttim zaten konunun sonunda görebilirsiniz.
Umuyorum ki ceza biraz hafifletilir ve bu ***** ,sözde, *ağam* dizilerinee , kadına şiddet olan dizilere en ağır cezalar verilir

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Yahu ceza olsun eyvallah ama 4 sene sence adaletli mi tecavüzcüler bile ortada dolanırken?
şimdi şöyle cevap veriyim. kanunda hepsinin ceza hükmü belli aslında tabii ki bazı savcılar yanlış tercih yapıp yanlış kararlar verebilir. Ama kanunu ceza hükümlerini açıp okuduğunda bu özendirme suçunun ve kişiye verilen suçların zaten cezası bellidir. Toplamı da 4 yıl 2 ay olur öyle verilir. Şimdi diyeceksin ki o zaman tecavüzcü niye öyle verilmiyor. En başta da belirttim. Bazı savcılar var maalesef var işte.

Rich Kedy

80+ Bronze
Sen ne diyorsun?! Vatan haini! Yüce, Başkomutan, Mareşal Başkan ne derse o doğrudur! (!)

T.P.G.

80+ Titanium
Ekran Alıntısı.PNG

Ariseks

80+ Gold
Diyorsunuzki kimse izlediği veya dinlediği bir şey kötüyse onu yapmaz sağlıkli bir beyinse
Ama zaten bunları yapan insanlar akıl sağlığı yerinde olan insanlar değil

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.

bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.
Aynı şey değil mesela sigara kullanan insanları havalı sanıp sigara kullanmakta aynı şey orda görüp havalı sanıyor çocuklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,942
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom