Burry soprano serbest!

@Maker

TV'de olan şeyleri biliyorsunuz sinema sektöründe de aynı şekilde bolca çatlamalı patlamalı silahlı sahne var, bunlar da yasaklanmalı o zaman şiddete özendiriyor, haksız mıyım?
Kesinlikle o saçma sapan tecavüzü meşrulaştıran diziler yasaklanmalı, en ağır cezaları almalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yahu ceza olsun eyvallah ama 4 sene sence adaletli mi tecavüzcüler bile ortada dolanırken?
Kesinlikle değil

Ben zaten desteklemiyorum ki bu tarz sözleri, bak kendi dinlediğim bir parça ve bu da uyuşturucuya fazlasıyla özendiriyor.

"Ot içip ölümüne yaşıyorum" ne demek? Gel kardeş demek açık açık, evet bir ceza verilmeli ancak 4 yıl hapis gibi bir ceza trajikomik.

O zaman herhangi bir fikir ayrılığımız yok, 4 yıl hapis cezası fazla. Kabul ediyorum.

Onları sorma zaten kaç senedir rap dinliyorum böyle kanser bir kitle yok :d

Desteklenecek bir durum yok ortada zaten. Ancak ceza gereksiz fazla ülkede tecavüzcüler bile serbest dolaşırken 4 yıl hapis nedir?
ayrıca tecavüz konusuyla bence karşılaştırma onların cezaevinde bile yatacak yeri yok. Onlara müebbet versen bile az yaşamaya hakları yok .Ama bu konu üzerinden konuşursan tecavüzcü yakalanmıyor diye tüm suçlar yasal mantığıyla yaklaşamayız. Suç büyüğüyle küçüğüyle suçtur. keşke onlarda bir bir yakalanıp atılsa içeri ama olmuyor. Onun olmaması uyuşturucu özendirmeyi suçsuz yapmaz.

Kesinlikle değil
O zaman konuyu uzatmanın anlamı yok, evet bir özendirme var birisi etkilensin etkilenmesin evet bir cezası olmalı ama o ceza bu ceza değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca tecavüz konusuyla bence karşılaştırma onların cezaevinde bile yatacak yeri yok. Onlara müebbet versen bile az yaşamaya hakları yok .Ama bu konu üzerinden konuşursan tecavüzcü yakalanmıyor diye tüm suçlar yasal mantığıyla yaklaşamayız. Suç büyüğüyle küçüğüyle suçtur. keşke onlarda bir bir yakalanıp atılsa içeri ama olmuyor. Onun olmaması uyuşturucu özendirmeyi suçsuz yapmaz.
Yahu abicim zaten savunmuyorum adamı, suçsuz da demiyorum 4 yıl gibi bir ceza gereksiz ve aşırı saçma adaletsiz bir ceza diyorum sadece.

Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
4 yıl 2 ay ne 1 ay 2 ay ev cezası falan olabilir ya da 5000 dolar para cezası : D

O zaman konuyu uzatmanın anlamı yok, evet bir özendirme var birisi etkilensin etkilenmesin evet bir cezası olmalı ama o ceza bu ceza değil.
Ben de belirttim zaten konunun sonunda görebilirsiniz.
Umuyorum ki ceza biraz hafifletilir ve bu ***** ,sözde, *ağam* dizilerinee , kadına şiddet olan dizilere en ağır cezalar verilir

Yahu ceza olsun eyvallah ama 4 sene sence adaletli mi tecavüzcüler bile ortada dolanırken?
şimdi şöyle cevap veriyim. kanunda hepsinin ceza hükmü belli aslında tabii ki bazı savcılar yanlış tercih yapıp yanlış kararlar verebilir. Ama kanunu ceza hükümlerini açıp okuduğunda bu özendirme suçunun ve kişiye verilen suçların zaten cezası bellidir. Toplamı da 4 yıl 2 ay olur öyle verilir. Şimdi diyeceksin ki o zaman tecavüzcü niye öyle verilmiyor. En başta da belirttim. Bazı savcılar var maalesef var işte.

Tecavüzcülerin serbest olması zaten yanlış bir durum ona kimse bir şey demiyor. Ama ortada bir kanun var ona göre bu ceza veriliyor kimse kafasına göre vermiyor bu cezayı. Tamamını yatmaz zaten.

Sen ne diyorsun?! Vatan haini! Yüce, Başkomutan, Mareşal Başkan ne derse o doğrudur! (!)

Ekran Alıntısı.PNG

Diyorsunuzki kimse izlediği veya dinlediği bir şey kötüyse onu yapmaz sağlıkli bir beyinse
Ama zaten bunları yapan insanlar akıl sağlığı yerinde olan insanlar değil

ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken?
hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir.

bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.
Aynı şey değil mesela sigara kullanan insanları havalı sanıp sigara kullanmakta aynı şey orda görüp havalı sanıyor çocuklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,907
Üyeler
188,181
Son üye
emrasln01
Geri