Neler Yeni

Bursalı CHP lilere hayırlı olsun

İceWolf

80+ Silver
Bursalı CHP lilere hayırlı olsun. CHP BURSA Belediyesi LGBT eğitim merkezi kurmuş. Malum CHP ye geçen belediye büyük hizmet yapmış. Bursa ve çevre illerdeki Tüm CHP lilerin ÇOCUKLARINI bu merkeze göndererek eğitim aldırmaları dileklerimizle. Tüm CHP li arkadaşlar lütfen çocuklarını göndersin. CHP li 18 yaş altı gençlerde koşun alın eğitiminizi :)

Acaba çocuklara ne yaparak LGBT yapacaklar?

resim_2024-09-30_171948057.png

resim_2024-09-30_172436025.png

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CHP li Cumhuriyet kadınlarıda protesto etmiş. Allah allah. CHP li adayı başkan seçtirmek için ölüp biten teyzelerde tepki göstermiş. Yapmayın teyzeler, müthiş bir hizmet bu protesto etmeyin. Ayıptır.. :)

eneskaya6

80+ Silver
lpgye karşı tavrimiz:

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
Vasat bir paylaşım örneği. Bu içerik üzerinden herkesi hedef alıyor, işte beyni yıkanmış yurdum insanı. Dillerinden düşmeyen bir Osmanlı lafı, her ipin ucunu Osmanlı'ya bağlayıp göz boyama çabaları. Osmanlı'da Oğlancılık yaz bakalım neler çıkacak karşına :)

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vasat bir paylaşım örneği. Bu içerik üzerinden herkesi hedef alıyor, işte beyni yıkanmış yurdum insanı. Dillerinden düşmeyen bir Osmanlı lafı, her ipin ucunu Osmanlı'ya bağlayıp göz boyama çabaları. Osmanlı'da Oğlancılık yaz bakalım neler çıkacak karşına :)

Kardeş senin beynin yanmış belli. Canım küfretmiyoruz, destekliyoruz. Neyini atarını yapıyorsun?

Hatta sende gitmelisin mutlaka. İnternete bişeyler yazarak değil, Bursaya gidip yaşayarak öğrenmelisin :)

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
Kardeş senin beynin yanmış belli. Canım küfretmiyoruz, destekliyoruz. Neyini atarını yapıyorsun?

Hatta sende gitmelisin mutlaka. İnternete bişeyler yazarak değil, Bursaya gidip yaşayarak öğrenmelisin :)
Mahalle ağzı ile neyin atarını yapıyorsun yazmış :) daha okuduğu cümleyi bile anlayamayan insanlar mevcut. Neyse sen hiçbir araştırma yapmadan hiçbir makale kitap okumadan kulaktan duyduğun cümleleri doğru olarak kabul et, et ki daha mutlu ve dertsiz bir hayata sahip ol.

İceWolf

80+ Silver
Mahalle ağzı ile neyin atarını yapıyorsun yazmış :) daha okuduğu cümleyi bile anlayamayan insanlar mevcut. Neyse sen hiçbir araştırma yapmadan hiçbir makale kitap okumadan kulaktan duyduğun cümleleri doğru olarak kabul et, et ki daha mutlu ve dertsiz bir hayata sahip ol.
Canım internette okuyarak bişey olamazsın. Git bursaya canlı öğren, yada sana öğretsinler :) Hatta sen, @wpa_supplicant , @Efe Gaydal[Unofficial] , @bilumumgaylar beraber gidin. :)

Bizde çok sevindik. :)

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
insanlarin anlamadigi bir sey var, yurtdisinda insanlarin bu tur seyleri dert etme sebepleri zaten refaha ermis olmalari ve ekstra ugras olsun diye cinsiyet yonelimlerini dert etmeleri. Turkiyede insanlarin bu tarz dertlerinin olmasi cok celiskili, senin bir suru derdin sorunun varken acaba ben gercekten erkek miyim diye dusunmesi bence cok gereksiz

Top Bottom