KadirCe
80+
Bence hiç sıkıntı yok.kanka bilmiyom aynadan ayrılmıyorum
Bence hiç sıkıntı yok.kanka bilmiyom aynadan ayrılmıyorum
Bence bir sorun yok. Karşıdan bakan biri dikkatli baksa bile anlayamaz, tam aşşağıdan bakması lazım anlamak için. Siz fazla kafaya takmışsınız.anlık böyle abi
Hiç bir sorun yok kardeşim hatta çok güzel olmuş. Sen kafana gereksiz takmissin kaldı ki karşıdan bakan fotonda asla bir farklılık gözükmüyor alttan bakınca da normal insanda bile burun deliklerinde farklılık gözükebilir bu arada burnun da daha ödem var çok belli oluyor ameliyattan 1-1.5 sene sonra burun tam şeklini almış oluyor yani biraz daha burnun incelecek ve sakın doktorunun önerdiği masaj dışında asla burnunla oynama.anlık böyle abi
dostum burun deliklerinde kafaya takılacak hiç bişey yok ama rahat edemedim diyorsan kulaktan kıkırdak alıp buruna nakil edebiliyorlar böyle bişey mümkünArkadaşlar ben 6 ay önce bir estetik ameliyatı oldum. Başlarda çok mutluyken şimdi beni rahatsız etmeye başladı bu durum. Burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri ise oval. başlarda düzelir 6 aya falan dediler bende bişi olmaz heralde dedim bekledim ama cidden acaip kötü duruyo bilen eden var mı bana. tavsiyede bulunacak biri var mı?
Aga forumda yeniyim öyle konu konu gezip mesaj atmıyorum ama senin konuyu full okudum gerçekten boşuna takmışsın maşallah bir sıkıntı yok bence büyüklük vs konusunda ek olarak güzel yüzün vs var yani ortada takacak bir durum bile yok bence ek olarak geçmiş olsun
Kanka resimlere baktım da aynı gibi geldi bana. Bu arada yakısıklı adammışsın. Takma kafana dicem de normal bir durum o kadar ameliyat olmuşsun normal. Hiçbir sıkıntı yok.
dostum burun deliklerinde kafaya takılacak hiç bişey yok ama rahat edemedim diyorsan kulaktan kıkırdak alıp buruna nakil edebiliyorlar böyle bişey mümkün
Hiç bir sorun yok kardeşim hatta çok güzel olmuş. Sen kafana gereksiz takmissin kaldı ki karşıdan bakan fotonda asla bir farklılık gözükmüyor alttan bakınca da normal insanda bile burun deliklerinde farklılık gözükebilir bu arada burnun da daha ödem var çok belli oluyor ameliyattan 1-1.5 sene sonra burun tam şeklini almış oluyor yani biraz daha burnun incelecek ve sakın doktorunun önerdiği masaj dışında asla burnunla oynama.
Hiç yamukluk yok denemez ama kabul görecek bir seviyede. Sıkıntı yok bence.
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum çok takmışım kafama beni rahatlattığınız içinde hepinizden Allah razı olsun seviliyosunuz.Sorun yok kanka burunlarında ikiside aynı şekilde biri yuvarlak biri oval değil kafana takma
yandan fotoraf atar mısın ben de ameliyat olcam ama benim ki aşırı sıkıntılı bir burun hem baya eğri hem kemer var
baya iyi bence burnunhepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum çok takmışım kafama beni rahatlattığınız içinde hepinizden Allah razı olsun seviliyosunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi: