Neler Yeni

"Bus Simulator 18" .pak Dosyası Açma

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Herkese selamlar sevgiler.
Bus Simulator 18 için skin indirdim, onun üzerinden kendime skin yapacağım fakat .pak uzantılı dosyayı açamıyorum, bunu açmanın yöntemleri nelerdir?
7zip denedim olmadı, winrar denedim olmadı, internette birkaç çeviri aracı denedim onlarda nafile.
Bir yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mert

Detaylı tartışma steam konusu üzerinde mevcut. Ancak anladığım kadarıyla, birisinin yapmış olduğu pak dosyasını açsanız bile ana dosyalar olmadan herhangi bir değişiklik yapamıyorsunuz.

Kendi pak dosyanızı oluşturmak için de açıklama mevcut.

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan KELEKÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Detaylı tartışma steam konusu üzerinde mevcut. Ancak anladığım kadarıyla, birisinin yapmış olduğu pak dosyasını açsanız bile ana dosyalar olmadan herhangi bir değişiklik yapamıyorsunuz.

Kendi pak dosyanızı oluşturmak için de açıklama mevcut.
Valla hocam bir türlü bana örnek olsun diye nasıl yapıldığına dair hiçbir blog yazısı, YT videosu bulamadım. En son Chat GPT'ye yazdım o halledecem dedi onu bekliyorum:ROFLMAO: nereye hallediyorsun:D sizin attığınız linki biraz kurcalayalım baktım yine çıkmazdayım artık moddingcilerden birine yazacağım yapsın o bana. Önceden çok iyi yapardım bu işleri şimdi kafam kaldırmıyor artık. Malum oyun sistemleride gelişiyor oyun motorları falan yeniliklerle benim çöküşüm gerçekleşiyor:)

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mert
Valla hocam bir türlü bana örnek olsun diye nasıl yapıldığına dair hiçbir blog yazısı, YT videosu bulamadım. En son Chat GPT'ye yazdım o halledecem dedi onu bekliyorum:ROFLMAO: nereye hallediyorsun:D sizin attığınız linki biraz kurcalayalım baktım yine çıkmazdayım artık moddingcilerden birine yazacağım yapsın o bana. Önceden çok iyi yapardım bu işleri şimdi kafam kaldırmıyor artık. Malum oyun sistemleride gelişiyor oyun motorları falan yeniliklerle benim çöküşüm gerçekleşiyor:)
Baya zahmetli iş. Kafa kaldırmıyorsa hazır modlarla devam derim :kekw:

Top Bottom