Neler Yeni

Busuu ile İngizlice öğrenmek

Samett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet
Merhaba arkadaşlar ingilizce öğrenmek istiyorum , Busuu diye bir uygulama gördüm aylık 15 tl fiyatıda uygun kayıt olsam mı diye düşünüyorum.
Yararlı olur mu ? Kullanan arkadaşlar önerir mi ?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Merhaba arkadaşlar ingilizce öğrenmek istiyorum , Busuu diye bir uygulama gördüm aylık 15 TL fiyatıda uygun kayıt olsam mı diye düşünüyorum.
Yararlı olur mu ? Kullanan arkadaşlar önerir mi ?
seni Ingilizce ile haşır neşir yapabilecek ne varsa kullan ama busuu özelinde pek yararlı olacağını düşünmüyorum . Biraz da senin şu andaki Ingilizce seviyene göre de değişebilecek bir şey çünkü bu uygulamalar ile b2 seviyesindeysen neredeyse hiç yararı olmaz onun yerine farklı uygulamalara yönelebilirsin ama önemli olan ingilizce ile haşır neşir olmak gerisi hikaye

Samett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
seni Ingilizce ile haşır neşir yapabilecek ne varsa kullan ama busuu özelinde pek yararlı olacağını düşünmüyorum . Biraz da senin şu andaki Ingilizce seviyene göre de değişebilecek bir şey çünkü bu uygulamalar ile b2 seviyesindeysen neredeyse hiç yararı olmaz onun yerine farklı uygulamalara yönelebilirsin ama önemli olan ingilizce ile haşır neşir olmak gerisi hikaye
seviyem a1 🙁

Top Bottom