Busuu Kullanan Var Mı?

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,599
İngilizce öğrenmek için almak istiyorum. Önerir misiniz?

Ben Fransızca için kullanıyordum, gayet sade ve anlaşılır tarzda konu anlatımı var, etkinlikleri çok zevkli. Ben senelik 70 küsür TL'ye almıştım indirim ile.

Ben Fransızca için kullanıyordum, gayet sade ve anlaşılır tarzda konu anlatımı var, etkinlikleri çok zevkli. Ben senelik 70 küsür TL'ye almıştım indirim ile.
Yıllık 300 istiyor,
7 gün ücretsiz, ardından yılda ₺299,88 (ayda ₺24,99).
Aylık paketi olsa belki alırdım da tek seferde o kadar nakitim yok. Kampanya falan bekleyeceğiz artık.

Yıllık 300 istiyor,
7 gün ücretsiz, ardından yılda ₺299,88 (ayda ₺24,99).
Aylık paketi olsa belki alırdım da tek seferde o kadar nakitim yok. Kampanya falan bekleyeceğiz artık.
Düşüyor illaki, takip et. Bende tam 300 civarı veriyordum. Sonra üşendim, erteledim. Biraz geçtikten sonra alayım artık diye girmiştim 70 küsüre düşmüş.

Düşüyor illaki, takip et. Bende tam 300 civarı veriyordum. Sonra üşendim, erteledim. Biraz geçtikten sonra alayım artık diye girmiştim 70 küsüre düşmüş.
İnş yaz bitmeden düşer. Bu aralar çok vaktim var. Biraz değerlendireyim diyordum.

indirim sık sık oluyor mu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,845
Üyeler
190,987
Son üye
miroulu
Geri