- Bütçe
- 2000
Dareu a950 pro ve vgn dragonfly f1 pro dışında farklı bir önerisi olan var mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Connectgame yorumlarını görünce oradan bir şey almaya çekindim. Hepsiburada üzerinden alsam fark olur mu?
Olmaz sanırım 1800 TL falan oluyor gayet üst düzey bir mouse alternatif aramaya gerek yok bunun üstü zaten sora 4k falanDareu a950 pro ve vgn dragonfly f1 pro dışında farklı bir önerisi olan var mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Connectgame yorumlarını görünce oradan bir şey almaya çekindim. Hepsiburada üzerinden alsam fark olur mu?
a950 pro mu alayım yoksa a950 pro 4k mı iki tane farklı varOlmaz sanırım 1800 TL falan oluyor gayet üst düzey bir mouse alternatif aramaya gerek yok bunun üstü zaten sora 4k falan
Bütçe varsa tabii ki a950pro 4ka950 pro mu alayım yoksa a950 pro 4k mı iki tane farklı var
ürün şarjlı mı ? ve razer deathadder v2 hyperspeed pilli mouse den iyi midir ?Bütçe varsa tabii ki a950pro 4k
4k özelliğini kullanamayacağım gerçi ama , sistemim de monitör de el vermiyorBütçe varsa tabii ki a950pro 4k
Hepsiburada üzerinden dareo a950 pro 4k alabilirsin yine connectgame satıyor ama iadesi daha kolay.Dareu a950 pro ve vgn dragonfly f1 pro dışında farklı bir önerisi olan var mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Connectgame yorumlarını görünce oradan bir şey almaya çekindim. Hepsiburada üzerinden alsam fark olur mu?
Kat kat iyidir ve evet şarjlı.ürün şarjlı mı ? ve razer deathadder v2 hyperspeed pilli mouse den iyi midir ?
bu nays'ı kullanıp nasıl alıyoruz benim hiçbir bilgim yokHepsiburada üzerinden dareo a950 pro 4k alabilirsin yine connectgame satıyor ama iadesi daha kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kat kat iyidir ve evet şarjlı.
Nays hesabın yoksa aç hocam normal ibandan başka bir hesaba para atar gibi para atıyorsun açıklamaya tc yazıp para naysa geçiyor naysta kartım kısmında yer alan bilgileri normal kartmış gibi giriyorsun alıyorsun 1 2 gün içinde de %10 cashback yani 200 tlyi nays hesabına yatırıyorlarbu nays'ı kullanıp nasıl alıyoruz benim hiçbir bilgim yok![]()
naysa geri yatan parayı kendi banka hesabıma çekebiliyor muyum?Nays hesabın yoksa aç hocam normal ibandan başka bir hesaba para atar gibi para atıyorsun açıklamaya tc yazıp para naysa geçiyor naysta kartım kısmında yer alan bilgileri normal kartmış gibi giriyorsun alıyorsun 1 2 gün içinde de %10 cashback yani 200 tlyi nays hesabına yatırıyorlar
İster harcar ister çekersiniz iş bankası hesabı gerekiyordu galiba doğrulama için ona ama en kötü yine naystan harcarsınız.Ben iş bankası hesabıyla nays hesabıjmı doğruladığım için çekebiliyorum amanaysa geri yatan parayı kendi banka hesabıma çekebiliyor muyum?
vakıf, ziraat, yapıkredi, halkbank hesabım varİster harcar ister çekersiniz iş bankası hesabı gerekiyordu galiba doğrulama için ona ama en kötü yine naystan harcarsınız.Ben iş bankası hesabıyla nays hesabıjmı doğruladığım için çekebiliyorum ama
Bir şekil halledersiniz yavvakıf, ziraat, yapıkredi, halkbank hesabım var![]()