Neler Yeni

BÜTÇE 40K am5 sistem dizilir mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Doğukan Barut
dostlar bütçe 40K am5 sistem dizmek istiyorum elimdeki pc yi güncellemem lazım 2600 işlemciden sıkıldım dar boğazda çok yapıyor artık yoruldum yani bi 40 45 arası bütçem var, nasıl yaparım bilmiyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
O Bütçe de paşalar gibi sistem dizilir hocam, bütçe az değil 😊.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O Bütçe de paşalar gibi sistem dizilir hocam, bütçe az değil 😊.
knk güzel bir şey olsun istiyorum amd tabanlı düşünüyorum amd den vazgeçmedim hiç inteli de denemdim bilmiyorum o yüzden

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ERKAN
7500 f li rx 7800xt li kaliteli sistem toplayabilirsin hayırlısı olsun

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tabi ki Amd'den almanı öneririm zaten. Bütçenin hepsini harcaman istersen tam olarak hangi parçaların yok. Sadece işlemci, anakart ve ram mi değişiceksin, yoksa ekran kartı ve diğer bileşenler de olucak mı?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Doğukan Barut
Tabi ki Amd'den almanı öneririm zaten. Bütçenin hepsini harcaman istersen tam olarak hangi parçaların yok. Sadece işlemci, anakart ve ram mi değişiceksin, yoksa ekran kartı ve diğer bileşenler de olucak mı?
Elimdeki kasaya alıcı buldum 26k ya satıcam üstüne de ben koyacam 15 20

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hazır sistem bakarsan 7500f ve Rx 7800 Xt'li sistem her türlü bulunur, 40.000 TL civarına. Tek tek toplamak istersendr, genel anlam da bir tık daha kaliteli olabilir parçalar ve 45.000 TL'yi bulur. Tabi ki kredi kartın var ise bazı parçaları vade farksız 3 ay taksitli felan da denk getirebiliriz. Seçim senin, birini seç araştırayım. Başka arkadaşlar da yardımcı olucaktır zaten.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Doğukan Barut
Hazır sistem bakarsan 7500f ve Rx 7800 Xt'li sistem her türlü bulunur, 40.000 TL civarına. Tek tek toplamak istersendr, genel anlam da bir tık daha kaliteli olabilir parçalar ve 45.000 TL'yi bulur. Tabi ki kredi kartın var ise bazı parçaları vade farksız 3 ay taksitli felan da denk getirebiliriz. Seçim senin, birini seç araştırayım. Başka arkadaşlar da yardımcı olucaktır zaten.
knkm sana zahmet olmazsa kendi topladığımıza bi bakalım 45e kadar yolu var

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Doğukan Barut
39 falan tutar m2 de şimdi taksitli alıyorum. ram 32 yaparım 41e geri çıkar gibi. hocam aklımdaki sistem olmuş yemin ederim eline emeğine sağlık
Bir tık bütçeyi artırırsam belki anakartı tomhawk yapabilirim hayalim onu kullanmak :) ama 10/10 sistem eline sağlık

Top Bottom