mehmeths
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 66
- İsim
- Mehmet Şimşek
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
knk bende meraklıyım ama piyasadaki 4070 ler aşırı pahalı. Bütçe 40-50k arası diyorsun ekran kartı 35k civarı sanırsam. Ha 2. el 3090 filan alırım dersen orasını bilemem 20-25k arası. Geçen gördüm adam 12k ya koymuş ama görüntü gelmiyor diyordu bir arızası varmış oda 1k-4k arası filanmış yaptırırsan misal 12+5k desen 17k 3090 ekran kartı mis gibi. Bazı şehirlerde ekran kartı anakartı tamiri yapan sağlam yerler var güzelce yapıyorlar.Hocam eline emeğine sağlık son attığın kasa o kadar hoşuma gitti ki onu direkt araştıracağım şimdi içine de corsair psu koyarım, b650 almayı düşünüyorum wifi modelini b850 görmedim hiç ama ona da bakacağım , iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla knk işlemci giriş seviyesi am5 olsun idare ederim bütçeyi çok aştım zaten 40dan başladım 50k ya geldim yapay zekaya meraklıyım evet işim gereği uğraşıyorum ama bütçem o kadar çıkmaz ya
Bende 3090'a bakıyorum şuanda 2. el temiz bulabilirsem 20k civarına alacağım sanırsam. 4070 süper alınır 12gb da ama 4070ti süper 16gb para yetmez